Foto: Mango
Pašmāju skandalozais basketbolists Kristaps Valters (attēlā) atklājis sevī mākslinieka talantu un ķēries pie foto kolāžu veidošanas, kuru galvenais mērķis ir nomelnot tos cilvēkus, kuri kaut kādā veidā aizvainojuši nervozo sportistu.

Valteru dinastijas jaunākais pārstāvis, kuru Latvijas basketbola dzīves funkcionāri atzinuši par galveno vaininieku vīriešu izlases neveiksmēs šī gada Eiropas čempionātā, nosakot viņam trīs gadus ilgu diskvalifikāciju no izlases, jau labu laiku savu karjeru spodrina Spānijā, Badalonas klubā Joventut, bet atmiņās puisis acīmredzami dzīvo vēl Latvijā.

Savā sociālā tīkla draugiem.lv profilā Valters visā krāšņumā demonstrējis jaunatklāto rakstnieka un mākslinieka talantu, izvietojot galerijās paša veidotas kolāžas, kas papildinātas ar ironiskiem īsstāstiem par saviem bijušajiem draugiem un kolēģiem.

Īpašu uzmanību Valtera acīs izpelnījusies šova Latvijas princese pirmās sezonas dalībniece un Valtera drauga, basketbolista Armanda Šķēles bijusī draudzene Madara Grīnberga, kurai mākslinieciski noskaņotais sportists veltījis kolāžu ar nosaukumu If u r regular guy, fuck off, i like famous people (Ja esi parasts čalis, atšujies, man patīk slaveni cilvēki), kurā ievietoti visi Valteram zināmie Madaras bijušie draugi.

Kad kāds no komentētājiem norādījis, ka galerijā daži no "princeses" Madaras draugiem aizmirsti, Valters skaidrojis, ka vienā kolāžā visiem jaunās sievietes puišiem neesot vietas, un būtu jātaisa vismaz divas galerijas.

Kā liecina komentāri, Madaras bijušais draugs Šķēle, kuru Valters dēvē par "princi", par bijušās mīļotās uzvedību neko nav zinājis, jo atzīst, ka "kaut ko palaidis garām", uz ko kāda cita komentētāja paironizējusi, ka Šķēle acīmredzot "tikko pamodies".

Tāpat Valtera izsmieklu izpelnījies bijušais Latvijas vīriešu basketbola izlases ģenerālmenedžeris Edgars Buļs, kuram sportists pārmetis basketbolistu sievu "zagšanu", kamēr sportisti spēlējuši ārzemēs, kā arī sava deva tikusi Kristapa brāļa Sanda Valtera bijušajai sievai Katrīnai, basketbolistam Andrim Biedriņam un citiem basketbolistiem un viņu samudžinātajām attiecībām ar daiļā dzimuma pārstāvēm.

Mango piedāvā aplūkot divas no Kristapa Valtera veidotajām kolāžām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!