Miljonāre Tatjana Kargina atklāj, ka valdība šobrīd it nemaz nedomā par tās iedzīvotājiem, jo laikā, kad ir tik grūta ekonomiskā situācija, valdība ir paaugstinājusi PVN visām precēm un pakalpojumiem.

Kargina atklāj, ka viņa vēl neizjūt krīzi savā naudas makā. Ja runājam par to, vai šobrīd ir vajadzība ietaupīt, Kargina skaidro, ka, tā kā viņai ir atņemtas visas piederošās automašīnas, tad pašlaik jāpārvietojas ar kājām vai izmantojot sabiedriskā transporta pakalpojumus. (Kriminālprocesa ietvaros tika arestēti baņķiera Valērija Kargina bijušās sievas Tatjanas Karginas un viņas mātes Elvīras Iņušovas īpašumi Carnikavā un Ropažos. - Red. piez.)

"Esmu pārliecinājusies, ka sabiedriskais transports nav no sliktākajiem pārvietošanās veidiem. Tikai cilvēki vairs nebrauc ar sabiedrisko, jo viņi to nevar atļauties, izvēlas pārvietoties ar kājām," savus novērojumus portālam Mango pauž Kargina.

Vaicājot, vai Kargina neietaupa naudu skaistumkopšanas procedūrām, viņa norāda, ka nekad nav bijusi liela skaistumkopšanas salonu apmeklētāja, vien dažreiz izvēlas apmeklēt SPA procedūras, bet, palielinoties PVN, arī SPA procedūras kļuvušas par pāris latiem dārgākas.

Miljonāre ir diezgan skeptiski noskaņota pret šā brīža valdību, norādot, ka valsts ir izlaupīta, ražošanas nekādas nav un valsts tiek gremdēta bedrē.

Foto: izdevniecība Rīgas viļņi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!