Foto: LETA
Bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece, kura aizvadītajā gadā piedzīvoja laulības šķiršanu, šobrīd bauda kopdzīvi ar arābu izcelsmes gastroenterologu Hosamu Abu Meri (abi attēlā), un abi mīlnieki paziņojuši par saderināšanos.

"Jā, man ir pasniegts saderināšanās gredzens - nesen Hosmas to atveda no Apvienotajiem Arābu Emirātiem, tāpēc drīzumā ceru šķirties no sava bijušā vīra uzvārda," žurnālam Privātā Dzīvē apstiprinājusi bijusī politiķe.

Arī viņas mīļotais vīrietis, kurš paralēli ārsta darbam ir arī Arābu kultūras centra valdes priekšsēdētājs un partijas Vienotība valdes loceklis pastāstījis, ka dzīvo kopā ar Mūrnieci un šī gada janvārī viņš šķīris 11 gadus ilgo laulību ar sievu un divu meitu māti Antru.

Lai gan Abu Meri no ģimenes šķirti sācis dzīvot jau 2010. gada augustā, kopdzīvi ar Mūrnieci viņš uzsācis tikai tad, kad bijis juridiski brīvs. Kā vienu no iemesliem laulības šķiršanai viņš minējis raksturu nesaderību ar sievu un savu temperamentu, kas attiecībās ar bijušo politiķi gan neesot šķērslis.

"Mans temperaments ne ar ko neatšķiras no arābu ugunīgā temperamenta, laikam tāpēc mēs skaidri zinām, ko vieno no otra varam sagaidīt, un jūtam, kurā brīdī jāsāk smaidīt, lai konflikts pārāk neieilgtu," par savām attiecībām stāstījusi Linda.

Runas par abu romantiskajām attiecībām pašmāju medijos izskanēja jau aizvadītā gada vasarā, bet tolaik abus vien saistījusi cieša draudzība, kas balstījusies uz dziļām un atklātām sarunām - to, ka šīs attiecības būtu kalpojušas par iemeslu abu laulību izjukšanai, gan Mūrniece, gan Abu Meri noliedz.

"Ar Hosamu kopā dzīvot sākām tikai tad, kad abi gan juridiski, gan emocionāli bijām sakārtojuši savu personīgo dzīvi. Tagad es novērtēju to, ka viņš spēja mani paciest tādu, kāda es biju savā sarežģītajā periodā," par dzīvesbiedra atbalstu sarunā ar Privāto Dzīvi priecājas Mūrniece.

Bijusī iekšlietu ministre politikā atgriezties neplāno, bet viņa ir gatava atbalstīt savu līgavaini, ar kuru kopā vēloties pavadīt visu atlikušo mūža daļu.

Galerijā: Linda Mūrniece kopā ar savu bijušo vīru un tagadējo dzīvesbiedru, kurš savulaik bija iekšlietu ministres padomnieks integrācijas jautājumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!