Nedaudz vairāk kā divus mēnešus pēc dēliņa Dominika piedzimšanas skaistumkaraliene un šova Latvijas princese otrās sezonas fināliste Sanita Kubliņa (attēlā kopā ar draugu DJ Gustavito) pirmo reizi izgājusi sabiedrībā, turklāt izskatoties vēl labāk, nekā pirms grūtniecības.

"Jau mēnesi pēc dēliņa piedzimšanas man bija atgriezies tāds pats svars, kāds tas bija pirms grūtniecības, bet nu jau es esmu novājējusi vēl zem sava ierastā svara. Organisms jau pats zina, kas jādara - nekādas diētas ievērojusi neesmu un īpaši ar sportu nodarbojusies arī ne.

Neticu arī tam, ka iespējams ļoti notievēt, barojot bērniņu ar krūti - tas ir tāds mīts, kas radīts, lai rosinātu mammas pašas barot savus bērniņus, nevis izmantot mākslīgos piena pulverīšus," sarunā ar izklaides portālu Mango spriež Kubliņa.

Viņa pieļauj iespēju, ka tik ātri atgriezusies ideālā formā, jo jaunie pienākumi, loģiski, rada nelielu stresiņu.

"Viss jaunais jau rada zināmu uztraukumu. Un tas, ka mana dzīve tagad ir pilnībā mainījusies, ir fakts. Vienmēr esmu teikusi, ka man nepatīk būt no neviena atkarīgai - visur, piemēram, braucu ar savu mašīnu, lai nebūtu atkarīga no tā, kad otrs sadomās braukt mājās.

Bet nu visa mana dzīve ir atkarīga no bērniņa - es varu gulēt tad, kad viņš guļ, un tad, kad viņš ir augšā, arī man jābūt augšā. Bet man nav grūti - es pilnībā izbaudu šo laiku," stāsta simpātiskā jaunā mamma.

Šova Latvijas princese fināliste pašlaik visu laiku velta ģimenei un pēc tusiņiem klubos nudien neilgojas. Pirmo reizi pēc dēliņa piedzimšanas ballēties viņa aizgājusi Jaungada naktī un arī tad visu laiku domās bijusi pie Dominika, kuru pieskatīt laipni piedāvājusi Sanitas māmiņa, lai meita varētu nedaudz izvēdināt galvu.

"Man, protams, neviens neliedz iet un ballēties - zinu, ka daudzas jaunās mammas iet uz klubiem, taču man nemaz negribas. Es taču vēl paspēšu izballēties - pašlaik man prioritāte ir mana ģimene," atklāj Sanita.

Viņa pašlaik dzīvo harmonijā ar sevi, jo lieliski izdodas gan parūpēties par dēliņu, gan atrast laiciņu sev. "Atceros, ka man vecmāte teica - ja arī bebis visu laiku raud un mammai nav ne mirklīša, ko veltīt sev, vajag kaut vai nopirkt jaunu nagu laku - nu, kaut kā sevi palutināt. Arī šāds mazs prieciņš ļoti vairos mammas pašapziņu.

Man pašai vislabākā atpūta pašlaik ir pastaiga ar ratiņiem. Tas ir gan lielisks sports, gan iespēja ieelpot svaigu gaisu, gan iespēja pabūt cilvēkos. Citiem varbūt tas liekas smieklīgi, bet pastaiga ar mazo patiešām ir liela bauda.

Es vispār ļoti izbaudu mammas lomu - tāpēc jau tas ir bērna kopšanas atvaļinājums, ka šis laiks jāvelta bērnam. Šis laiks jāizbauda, nevis jāsataisa piena maisījums un jālaiž ballēties vai jāatgriežas darbā," uzskata Sanita.

Lai gan Sanitas, viņas mīļotā vīrieša dīdžeja Gustavito jeb Gustava Vītoliņa un abu dēliņa Dominika ģimenītē šobrīd valda īsta mīlestība, noformēt ģimeni oficiāli mīlētāji pagaidām vēl nedomā.

"Man neliekas, ka kāzas kaut ko mainīs mūsu attiecībā - vienkārši sabiedrība ir pieradusi, ka pirms bērniņa piedzimšanas jāaprecas, bet kāpēc? Gredzeni mums jau ir tāpat, bet vienādi uzvārdi mums nav nepieciešami. Un tāpat tagad daudzas meitenes pēc kāzām izvēlas nepieņemt vīra uzvārdu, iespējams, es arī piederētu pie viņām. Mēs esam laimīgi tāpat," skaidro Sanita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!