Foto: F64

Kārtējo reizi ar visnotaļ ekstravagantu izlēcienu izcēlušies divi no skandalozākajiem pašmāju basketbolistiem Armands Šķēle (attēlā) un Kristaps Valters, kuri savos sociālā tīkla draugiem.lv profilos atzinušies viens otram mīlestībā.

Armands Šķēle savā draugiem.lv profilā publicējis atklāsmi, ka pēdējā laikā viņam "ļoti mīļš ir Kristaps Valters", bet Valteru ģimenes jaunākais dēls savas jūtas paudis daudz atklātāk, paziņojot: "Es mīlu Armandu Šķēli".

Par to, kas īsti noticis abu sportistu starpā un kas licis viņiem atzīties vienam otram mīlestībā, sīkākas informācijas pagaidām nav, jo pēdējā laikā starp Valteru un Šķēli īpaši draudzīgas attiecības nav valdījušas.

Lai gan vēl aizvadītās vasaras nogalē Eiropas čempionāta laikā abi puiši izlases sastāvā vētraini izklaidējās, par ko arī no valstsvienības tika diskvalificēti, decembrī atklātībā nonākušās Valtera veidotās kolāžas liecināja, ka Šķēli viņš īpaši augsti vis nevērtē, jo savā jaunapgūtajā "kritizētājreālisma" stilā bija paņirgājies par Šķēles bijušo draudzeni Madaru Grīnbergu un viņas nevaldāmo kāri veidot attiecības ar sabiedrībā zināmiem cilvēkiem.

Kristaps Valters  šo sezonu aizvada Spānijas klubā DKV Joventut, bet Šķēle pēc neveiksmīga līguma ar Neapoles klubu Martos un otrā meningīta pārslimošanas šī gada februāra nogalē piekrita basketbola kluba Ventspils piedāvājumam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!