Foto: Mango

Aģentūras Mis Latvija direktore Inta Fogele (attēlā) pirms jaunā gada, dodoties lejup pa vītņu trepēm no sava otrā stāva dzīvokļa, apkritusi vēkšpēdus un noripojusi līdz pirmajam stāvam. Ar nopietniem lūzumiem viņa nogādāta slimnīcā un šobrīd nespēj normāli kustēties.

"Pašlaik guļu gandrīz bez kustībām. Visbriesmīgāk cietusi mana labā kāja - potīte ir sadrumstalota, ir vairāki lūzumi. Kājai bijušas jau divas operācijas, rezultātā esmu pēc sastāva kļuvusi par īstu metālisti - manī salikta čupa ar dzelžiem, ģipsis man ir līdz pašam celim.

Taču sadragātā kāja nav mana vienīgā trauma. Kaut kas izsists arī mugurā, ir citi sasitumi. Bet es negribu, ka mani aprok par ātru - man šobrīd ir depresija un ciešu milzīgas fiziskās sāpes, bet gan jau pārdzīvošu - traģēdija tā nav," izklaides portālam Mango savu stāvokli raksturo Fogele.

"Noripoju pa vītņu trepēm no otrā uz pirmo stāvu. Tik slikts iznākums tāpēc, ka biju pilnīgi skaidrā - šmigā jau cilvēka krīt kā maiss, bet es skaidrā biju pilnībā saspringusi, un man lūza kauli. Pēc kritiena es pat zaudēju samaņu," par notikumu stāsta aģentūras Mis Latvija direktore.

Pēc neveiksmīgā kritiena viņa nogādāta Rīgas 2. slimnīcā, kur pavadījusi arī svētkus, un Fogele izsaka lielu pateicību slimnīcas personālam, kas par viņu gādājuši ar īpašām rūpēm.

Aģentūras Mis Latvija direktori slimnīcā kuplā skaitā apciemojuši dažādi skaistumkonkursu dalībnieki, kuri ar jautriem uzrakstiem apzīmējuši arī Fogeles ģipsi. Pašlaik Fogele jau sākusi nedaudz kustēties, izmantojot īpaša aparāta palīdzību.

"Mācos staigāt uz piecām kājām, taču neko daudz paiet nevaru. Pārkāpt pāri slieksnim man ir ļoti liels pārbaudījums," stāsta Fogele. Viņai vēl priekšā garš atveseļošanās process un vairākas operācijas, taču skaistumkonkursu organizētāja optimistiski cer, ka izdosies pilnībā atlabt un atkal staigāt.

Līdz ar pēkšņo nelaimi pagarināta arī kandidātu pieteikšanās konkursam Mis un Misters Latvija - pretendenti savus pieteikumus var sūtīt līdz 15. janvārim. Par spīti visam Fogele sola, ka pats konkurss notiks un skaistumkonkursu sfērā viņas traumas dēļ nekas neapstāsies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!