Foto: F64
Pēc gandrīz četru gadu ilgām attiecībām un divu bērniņu laišanas pasaulē modele Elīza Kaurāte pieņēmusi lēmumu pārtraukt attiecības ar basketbolistu Sandi Valteru (abi attēlā) un kopā ar atvasēm pamest Latviju.

Aizvadītā gada pavasarī Elīza Valteram dāvāja dēliņu Gabrielu, bet šī gada vasarā pasaulē nāca meitiņa Lea.

"Kad piedzima Gabriels, es biju tik ļoti laimīga! Teicu Sandim, ka gribu vēl vienu mazuli, tieši tādu pašu. Viņš piekrita, un tā jau dažus mēnešus pēc dēla piedzimšanas es paliku stāvoklī ar meitiņu," sarunā ar žurnālu Kas jauns atmiņās gremdējusies Elīza.

Tiesa, drīz pēc otra bērniņa nākšanas pasaulē dzīve mainījusies, un Elīza pieņēmusi lēmumu mīļoto vīrieti pamest, kopā ar bērniem dodoties uz Ameriku.

"Kad sākās mūsu attiecības, Sandis bija eņģelis - viss bija kā sapnī, jo biju neprātīgi iemīlējusies. Viņš piepildīja manu sapni par bērniem, kas radīti lielākajā mīlestības pasaulē. Par to viņam mūžīgs paldies," atzinusi divu mazuļu māmiņa, kuru ar nu jau bijušo draugu uz mūžu saistīs vienādi tetovējumi.

Attiecību izjukšanu Kaurāte skaidrojusi ar to, ka laika gaitā viņa sapratusi, ka abu uzskati par dzīvi un raksturi ir pārāk nesaderīgi, un savu lomu spēlējis arī tas, ka Sandis ļoti mainījies.

To, ka lēmumam būtu kāds sakars ar Valtera pievienošanos Ventspils basketbola klubam, Kaurāte noliedz, atzīstot, ka jau vasarā, kad basketbola sezonā ir pārtraukums, viņi jau praktiski vairs nav dzīvojuši kopā.

"Tā būs labāk visiem, jo īpaši bērniem. Lēmums tika pieņemts jau sen, un ilgi to pārdomāju. Sandis arī ne redzi neteica, lai nebraucam prom," par lēmumu doties prom no Latvijas žurnālam stāstījusi Kaurāte un atzinusi, ka neliegs bērnu tēvam tikšanos ar atvasēm, ja viņš to vēlēsies.

"Saviem bērniem dodu pašu labāko, kas vien iespējams. Uz Ameriku lidojām pirmajā klasē, katram bija sava lielā gulta un ērts krēsls. Bet tagad Maiami dzīvojam pašā okeāna krastā - jaunā, plašā un greznā dzīvoklī. Bērniem te ir paradīze!" par savu tagadējo dzīvi stāstījusi Kaurāte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!