Foto: EPA/LETA

63 gadus vecais "pankroka vectētiņš", leģendārās grupas The Stooges līderis Igijs Pops izpelnījies visai apšaubāmo visatbaidošākās slavenības godu, izvirzoties līderos žurnāla The Good Surgeon Guide veiktajā aptaujā.

Žurnāls aptaujājis vairākus tūkstošus britu, lai noskaidrotu, kas ir šovbiznesa "briesmīgākā seja". Lai gan žurnāla galvenā redaktore Kristiana Kloga atzinusi, ka tas ir ļoti skumji, ja cilvēki izskatu vērtē augstāk par talantu un sasniegumiem, aptaujā atklājies, ka 39 procentiem britu skaistas slavenības patīk labāk nekā veiksmīgas slavenības.

Saraksta otrajā vietā ierindojusies desmitnieka visjaunākā slavenība - tikai 31 gadu vecā modele Džodija Mārša, kas bija izveidojusi savu realitātes šovu Totally Jodie Marsh, kura laikā visā Anglijā noklausījās potenciālos kandidātus, kas varētu kļūt par viņas vīru.

Trešajā vietā iekļauta itāļu modes dizainere Donatella Versače, kas kopā ar brāli Džanni dibināja Versace modes namu. Šobrīd vareno impēriju Donatella pārvalda kopā ar citu brāli Santo un savu meitu Allegru.

Ceturtajā vietā iekļuvis amerikāņu koncertu organizators un televīzijas personība Deivids Gests, kurš savulaik mediju slavu ieguva, īslaicīgi apprecoties ar Laizu Minelli un draudzējoties ar grupu The Jackson 5.

Piektajā vietā iekļuvusi slavenā dziedātāja - angļu, franču, armēņu un čerokī indiāņu jauktene Šēra, kuras meita nesen kļuva par vīrieti.

Sestajā vietā ierindots savulaik slavenās deju grupas Dead or Alive (hita You Spin Me Round autoru) vokālists Pīts Bērnss, kura dzimums vairs īsti nav nosakāms.

Septītajā vietā iekļauts amerikāņu aktieris un bijušais bokseris (nav zaudējis nevienu cīņu profesionālajā ringā) Mikijs Rūrks, kuram plastiskās ķirurģijas rētu dēļ režisori lielākoties uztic neliešu lomas.

Astotajā vietā ierindojusies šobrīd 88 gadus vecā amerikāņu astroloģe un televīzijas personība Džekija Stallone, aktiera Silvestra un aktiera/dziedātāja Frenka māte.

Devītajā vietā palikusi amerikāņu modele, modes fotogrāfe, aktrise un rakstniece Dženisa Dikinsone, kura pati sevi dēvē par pasaulē pirmo supermodeli un šī jēdziena izgudrotāju.

Savukārt atbaidošāko slavenību desmitnieku noslēdz šobrīd 52 gadus vecā amerikāņu aktrise Melānija Grifitsa, aktrise Tipijas Hedrenas meita un trīs aktieru (Dona Džonsona, Stīvena Bauera un Antonio Banderasa) sieva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!