Aktrise, dziedātāja un TV raidījumu vadītāja Vita Baļčunaite sadraudzējusies ar septiņus gadus veco titula Mini Miss World īpašnieci Robertu Džesiku Larku (abas attēlā) – abas kā eņģelīši pozējušas īpašā fotosesijā un cer nākotnē sarīkot kopīgu koncertu, jo arī mazā Roberta ir lieliskas balss īpašniece.

"Mūs ar Robertiņu kopā saveda raidījums Mājokļa jautājums. Pagājušajā gadā ciemojāmies pie viņas un ar raidījuma radošās komandas eņģeļiem viņas istabu uzbūrām par skaistu vietu, kur viņa var gan mācīties dziedāt, gan dejot baletu, gan sniegt koncertus saviem draugiem un ģimenei.

Toreiz ļoti sadraudzējāmies ar mazo dūdiņu. Pēc kāda laika zvanīja viņas mammīte Aija, kura piedāvāja mums kopā ierakstīt dziesmu," izklaides portālam Mango par draudzību ar Robertu stāsta Baļčunaite.

Abas kopā mirkli pirms pagājušajiem Ziemassvētkiem ierakstījušas Anitas Rezevskas dziesmu Ziemassvētku zvani, bet pēc tam, pieaicinot arī Mārtiņu Ruski, ierakstīta Eņģeļa dziesma.

Meitenes jau paguvušas uzstāties dažādos labdarības pasākumos, un Baļčunaite cer, ka ar jau tagad neparasti talantīgo mazulīti izdosies izveidot kārtīgu kopīgu koncertu. Ar skaisto fotosesiju, kurā abas dziedones iejutušās baltu eņģelīšu tēlos, izdevies realizēt sen lolotu ieceri par kopējām bildēm.

"Esmu pārliecināta, ka ikviens no mums ir eņģeļis, un brīnumus spējam radīt mēs paši. Pats būtiskākais - pamosties un prast ieklausīties sevī, savā sirds balsī. Mēs esam gaisma un esam šai pasaulē, lai vairotu gaišo, lai vairotu mīlestību.

Mēs, cilvēki, esam eņģeļi viens otram. Cilvēks cilvēkam. No sirds uz sirdi. Ar mīlestību," savu redzējumu par gada nogalē īpaši aktuālo eņģeļu un brīnumu tēmu atklāj Baļčunaite.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!