Foto: F64

Latvijas neatkarības proklamēšanas gadadienas naktī Garkalnes novada Langstiņos no miljonāra Raimonda Gerkena (attēlā) greznā ģimenes nama Villa Velga Vijolīšu ielā nozagts liels daudzums naudas un juvelierizstrādājumu.

Sarunā ar izklaides portālu Mango uzņēmējs apstiprināja, ka patiešām aplaupīta ir viņa māja, bet no sīkākiem komentāriem gan par notikušā apstākļiem, gan materiālā zaudējuma apmēriem atsacījās. "Jā, tā ir taisnība, ka esmu apzagts, bet tā tomēr ir privāta lieta, un es nevēlos par to sīkāk neko stāstīt," lakonisks bija Gerkens.

Ziņu aģentūras LETA informācija liecina, ka no Gerkena villas ļaundari, atspiežot otrā stāva balkona durvis, nozaguši naudu un dārglietas aptuveni 400 000 latu apmērā, bet izmeklēšanas interesēs policija pagaidām no jebkādu komentāru sniegšanas ir atsacījusies.

Darbs pie Gerkena greznā nama tika pabeigts pirms pieciem gadiem. Villai dots uzņēmēja sievas Velgas Riekstiņas vārds, un Gerkens šo četrus gadus celto privātmāju laulātajai draudzenei uzdāvināja 25 gadu kāzu jubilejā.

Gerkena ģimenes nams tiek vērtēts kā viens no skaistākajiem un lepnāk iekārtotajiem namiem Pierīgā, un tajā izvietots baseins ar tramplīnu, kamīnterase ar skatu uz ezeru, privātā mākslas galerija, bibliotēka un ziemas dārzs, biljarda zāle, pirts, buduārs ar meitas Evitas portretu un pat lifts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!