Foto: Mango

Raidījuma Kinomānija vadītāja Anna Rozīte (attēlā) vasaras izskaņā pārsteidza skatītājus, pavisam neilgi pēc dzemdībām atkal parādoties televīzijā izcilā formā, un izklaides portālam Mango viņa atklāj, kā tas izdevies tik īsā laika posmā.

"Cik vien sevi atceros, vienmēr esmu sportojusi, un nu esmu atradusi ikvienam ideāli piemērotu sporta veidu - tās ir Power Plate nodarbības salonā Studio3, kuras man ieteica pamēģināt mana laba draudzene un trenere Anna. Tā kā esmu ļoti aizņemta, mani ļoti uzrunāja tas, ka trenēties nepieciešams tikai pusstundu, bet tas ir līdzvērtīgi pusotrai stundai sporta zālē," portālam Mango savu noslēpumu atklāj Anna.

Nodarbības Annai ļoti iepatikušās spēcīgā efekta dēļ - jau pēc 25 minūšu treniņa nākamajā dienā sāp muskuļi tā, it kā vairākas stundas būtu strādāts trenažieru zālē, taču pats treniņš nav mokošs un nogurdinošs, bet gluži pretēji - tas rada patīkamas izjūtas un lieliski uzlabo garastāvokli.

"Bērniņa gaidīšanas laikā ar Power Plate vingrot nevarēju, taču uzreiz, kā bija iespējams, nodarbības atsāku. Pēc vairākiem mēnešiem grūtnieču jogas, efekts, protams, bija jūtams uzreiz," smejas Anna, kura tagad uz nodarbībām bieži nāk arī kopā ar meitiņu Emīliju, kura mammas vingrošanas laikā parasti guļ.

Power Plate nodarbībās vingrošana notiek uz speciāla, viegli vibrējoša trenažiera, un šī vibrācija liek muskuļiem sarauties daudz ātrāk, nekā parastos treniņos, tāpēc īsā laikā iespējams iegūt izcilu rezultātu. Turklāt vibrācija nodrošina arī lielisku masāžas efektu, kas efektīvi palīdz cīnīties arī pret celulītu, lai gan, kā atklāj trenere, Annai celulīts nudien nedraudot.

"Tā kā nodarbības notiek individuāli kopā ar treneri, es ne tikai varu strādāt tieši ar savām problēmzonām, bet nevaru sev dot nekādas atlaides un haltūrēt," šī sporta veida plusus uzskaita Anna.

Nodarbības iecienījuši gan profesionāli sportisti, gan balerīnas, kas nāk uz Power Plate, lai stiprinātu dziļos muskuļus, kā arī sabiedrībā pazīstami cilvēki kā basketbolists Kaspars Kambala ar sievu Tifāniju, sabiedrības dāma Katrīna Valtere un pat krievu estrādes zvaigzne Valērija, kurai uz Jaunā Viļņa laiku Studio3 speciāli ved 200 kilogramus smago trenažieri, un trenere brauc pie mākslinieces uz viņas apartamentiem.

"Noteikti iesaku šīs nodarbības visiem, bet it īpaši aizņemtiem cilvēkiem, kuriem nav daudz laika, ko pavadīt sporta zālēs. Ideāli arī jaunajām māmiņām, jo var nākt ar bērniņu, un nodarbība neaizņem daudz laika," priecājas Anna.

Lai gan televīzijas meitene uz svariem nekāpjot principa pēc, treniņu rezultāts ir acīmredzams - jau pēc pāris nodarbībām Annas muskuļi kļuvuši ievērojami stingrāki, un viņas augums jau izskatās perfekti pāris mēnešus pēc dzemdībām.

Galerijā: Anna Rozīte atklāj savus iecienītos Power Plate vingrojumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!