Foto: Mango
Viens no populārākajiem pašmāju basketbolistiem Andris Biedriņš (attēlā) šovasar sabiedrībā iziet ar savu jauno draudzeni Madaru Grīnbergu, bet pavisam nesen sportists kā veltījumu mīļotajai uz muguras uztetovējis milzīgus hieroglifus.

Augustā populārais pāris apmeklējis šaurā draugu lokā rīkotās ūdensmotociklu sacensības Vecdaugavā, kur NBA komandas Golden State Warriors spēlētājs Biedriņš sniedzis paraugdemonstrējumus uz ūdensmotocikla un atrādījis savu jaunāko tetovējumu (attēlā apakšā).

Iespaidīgais zīmējums uz sportista muguras tapis šogad, kopš Biedriņš uzsācis attiecības ar bijušo basketbolista Armanda Šķēles draudzeni un šova Latvijas princese pirmās sezonas dalībnieci Madaru Grīnbergu. Pats Biedriņš atklājis, ka attēlotie hieroglifi tulkojumā no ķīniešu valodas nozīmējot veltījumu cilvēkam, ko mīlot.

Augusta vidū notikušajās ūdensmotociklu sacensībās Biedriņš gan pats nav piedalījies, jo ticis diskvalificēts par alkohola lietošanu, kas pēc sacensību nolikuma bija liegts, tomēr tas viņu netraucēja par sajūsmu skatītājiem izbraukt pāris apļus un demonstrēt dažādus trikus. Kamēr Biedriņš rādīja meistarklasi uz ūdens, krastā viņu atbalstīja mīļotā meitene Madara.

Jau iepriekš izklaides portāls Mango rakstīja, ka Biedriņš  šī gada rudenī uz Oklendu nedosies viens, bet gan kopā ar savu mīļoto meiteni Madaru. Sportists ir pārliecināts, ka gadījumā, ja viņam ASV nāksies mainīt basketbola klubus, draudzene viņu pavadīs arī turpmāk, bet, uzturoties Latvijā, jaunais pāris īrējot vienu no miljonāra Jūlija Krūmiņa mājām villā Senču Sils.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!