Foto: Mango
Aizvadītajā nedēļas nogalē gredzenus mijuši populārais latviešu basketbolists Andris Biedriņš (attēlā) un viņa mīļotā sieviete, dēliņa Emīla māte Madara Grīnberga (attēlā apakšā).

Abu mīlnieku laulību ceremonija notikusi lielā slepenībā Torņakalna baznīcā, bet par laimīgo notikumu jaunlaulātie savus sekotājus informējuši sociālajā tīklā Facebook - nedēļas izskaņā abi attiecību statusu no saderināti nomainījušie uz precējušies.

Populārais sportists attiecības ar šova Latvijas princese pirmās sezonas dalībnieci uzsāka 2009. gada vasarā - pirms tam Madara bija kopā ar basketbolistu Armandu Šķēli, bet šīm attiecībām nebija ilgs mūžs.

Krietnu laiku Biedriņš ar Madaru satikās paslepus, bet 2010. gada maijā abi pirmo reizi kopā plašākai sabiedrībai atrādījās Grīnbergas rīkotajā ballītē klubā Jameson.

Kopš tā laika sportists savas attiecības vairs neslēpj - viņš uz muguras uztetovējis īpašu veltījumu savai dzīvesbiedrei, pērnā gada aprīlī pasaulē nāca abu kopīgais dēls, bet sarunā ar DELFI Izklaidi Biedriņš atzinis, ka noteikti nākotnē vēlētos vēl vienu mazuli.

Foto: DELFI

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!