Foto: AFP/Scanpix
Pazīstamais franču aktieris Žerārs Depardjē (attēlā) ceturtdien alkohola reibumā nokritis no skūtera un izraisījis satiksmes negadījumu.

Kā vēsta ziņu aģentūra AFP, aktiera izraisītais incidents noticis kādā no 17. rajona krustojumiem Parīzē. Nokrītot no braucamrīka, Depardjē guvis nenozīmīgu elkoņa traumu.

Tomēr uz avārijas vietu izsauktā policija vēlējās veikt alkohola testu, no kura aktieris sākumā atteicās, bet beidzot piekrita - izrādījās, ka viņa reibuma pakāpe ir visai ievērojama - 1,8 promiles, lai gan Francijā pieļaujamais alkohola daudzums asinīs motorizētu braucamrīku vadītājiem ir tikai 0,5 promiles. 

Depardjē tika nogādāts policijas iecirknī, bet viņa braucamrīks - uz policijas autostāvvietu.

Aktieris ar savu motorolleru izraisīja incidentu uz ielas arī šā gada augustā - nesaprašanās ar kādu autovadītāju toreiz pārauga īstā kautiņā. Depardjē savu rīcību skaidroja, jo esot "nobijies par savu dzīvību", jo blakus joslā braucošās automašīnas vadītājs "rupji pārkāpis ceļu satiksmes noteikumus".

Tāpat pirms trim gadiem ekrāna zvaigzne nokļuva policijā par kaitējuma nodarīšanu privātīpašumam: aktieris ar nolūku saskrāpēja blakus viņa mājai novietotu auto. Kad Depardjē atzina savu vainu, konfliktu izdevās atrisināt ārpus tiesas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!