Foto: EPA/LETA

ASV grāmatplauktos nonākusi publicistes Dženijas Polas grāmata Brad Pitt and Angelina Jolie: The True Story, kas vēsta par slavenā Holivudas "zvaigžņu pāra" attiecībām, bet vislielāko sabiedrības uzmanību piesaistījuši vairāki slavenību vārdi, ar kuriem skaistajai aktrisei savulaik bijis mīlas romāns.

Pati autore savas grāmatas priekšvārdā raksta, ka "Holivuda būs satriekta no šīs Breda un Andželīnas atmaskošanas", bet Džoliju dēvē par atkarīgu no seksa - "Taigeru Vudsu brunčos".

Pēc grāmatas autores vārdiem, 1997. gadā Džolija bijušas seksuālas attiecības ar leģendāro brunču mednieku - rokgrupas The Rolling Stones līderi Miku Džegeru, kad tolaik vēl salīdzinoši mazpazīstamā aktrise filmējās dziesmas Anybody Seen My Baby videoklipā. Turklāt Džegers tobrīd bija precējies ar Džeriju Holu, bet Džolija - ar aktieri Džoniju Lī Milleru.

Otro reizi Džolijai un Džegeram īslaicīgs sakars esot bijis 2003. gadā kādā Bangkokas viesnīcā, kad aktrise bija precējusies ar savu otro un līdz šim pēdējo oficiālo vīru - arī savas filmas partneri Billiju Bobu Torntonu (ar Bredu Pitu Džolija ir kopā kopš 2005. gada, bet nav precējusies).

Tāpat grāmatā starp jau zināmajiem Džolijas mīļākajiem un mīļākajām (piemēram, aktrisi un modeli Dženiju Šimizu) minēti arī citi, par kuriem iepriekš nebija izskanējušas pat baumas.

Starp pazīstamākajiem no tiem minams kārtējais Džolijas filmu partneris - īru aktieris Kolins Farels, ar kuru kopā Džolija filmējās Olivera Stouna filmā Aleksandrs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!