Foto: Buzzfoto
Populārā Holivudas aktrise Demija Mūra (attēlā) šīs nedēļas sākumā hospitalizēta – sievietei nepieciešama profesionāla palīdzība, lai tiktu galā ar šķiršanās radīto stresu, vēsta ārvalstu mediji.

Ziņas par Mūras un viņas laulātā drauga Eštona Kačera šķiršanos izskanēja aizvadītā gada novembra beigās. Kā galvenais sešus gadus ilgās laulības šķiršanas iemesls tika minēts Kačera sānsoļi, kurus Mūra savam krietni jaunākajam laulenim tā arī nav spējusi piedot.

Kamēr Kačers bauda brīvas vīrieša dzīvi un nodzinis bārdu, lai izskatītos atbilstoši savam vecumam, Demija Mūra šķiršanos pārdzīvo daudz sāpīgāk. Pēdējos mēnešos ārvalstu medijos klīst runas, ka stresa dēļ aktrise ir ļoti notievējusi un viņai sākušās veselības problēmas.

Šonedēļ šīm runām gūts apstiprinājums - aktrises pārstāvis paziņojis, ka Mūra nogādāta slimnīcā, lai ar profesionāļu palīdzību tiktu galā ar "spēku izsīkumu".

"Stresa dēļ, kas šobrīd valda viņas dzīvē, Demija ir izvēlējusies meklēt profesionāļu atbalstu, lai ārstētu nespēku un uzlabotu vispārējo veselības stāvokli. Viņa vēlas atkal kļūt vesela un saņem spēcīgu atbalstu no saviem draugiem un ģimenes," ziņu aģentūrām apstiprinājis aktrises pārstāvis.

Tiesa, aktrises nogādāšana slimnīcā radījusi jaunu baumu vilni - viņa hospitalizēta pirmdienas naktī pēc tam, kad paramediķi bija saņēmuši izsaukumu uz viņas Losandželosas māju. Šis izsaukums raisījis aizdomas, ka sieviete pārdozējusi medikamentus un, iespējams, mēģinājusi izdarīt pašnāvību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!