Foto: LETA

Latvijas Nacionālā teātra aktieris Artuss Kaimiņš (attēlā), kurš šogad kļuvis par vienu no Nordea maratona pašreklāmas varoņiem, pats ne tikai bauda dažādus saviesīgus pasākumus, bet arī nopietni trenējas skriešanai.

Aizvadītajā nedēļas nogalē populāro aktieri varēja sastapt Mežaparkā, kur notika kārtējais Nordea maratona publiskais treniņš - Kaimiņš tur centīgi kopā ar pārējiem locījās, staipījās un arī mēroja treniņa distanci.

DELFI Izklaide atgādina, ka otrs Nordea maratona reklamētājs ir Jaunā Rīgas teātra aktieris Andris Keišs, kurš gan publiskajos treniņos nav manīts, tomēr arī viņš cītīgi gatavojas maratonam.

Abi aktieri 20. maijā apņēmušies mērot  desmit kilometru distanci, un gatavošanos startam Keišs un Kaimiņš uzsāka jau pirms septiņām nedēļā, cenšoties vismaz divas reizes nedēļā skriet vidējas distances.

"Gatavošanās skrējienam ir daļa no "zaļās domāšanas" par sevi. Jo vairāk būšu ieguldījis darbu un domas gatavošanās procesā, jo mans ķermenis būs man pateicīgāks, skrienot kopā ar visiem 20. maijā," atzinis Kaimiņš.

Galerijā: ieskats Nordea maratona publiskajā treniņā Mežaparkā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!