Foto: F64

Kādreizējais producentu grupas Mēmais šovs vadītājs Viesturs Dūle (attēlā), kurš pirms diviem gadiem ar skatuves pseidonīmu Livingstons debitēja Latvijas mūzikā, pēc divu gadu klusēšanas atkal nolēmis atgriezties uz skatuves.

Pēc diviem gadiem, kas pagājuši, izzinot sevi un pasauli, Dūle uz skatuves atgriežas ar pseidonīmu Zuarrgs - viņš ap sevi akustiski liriskā projektā Zuarrgs un Livingstoni pulcējis domubiedru grupu un mūziķus, kuru mērķis, pēc paša projekta pārstāvju domām, ir aicināt visus klausītājus "gaišai apcerei".

Dūles jeb Zuarrga jaunais projekts sevi piesaka ar dziesmu Domās dzīve top, kuru tās autors raksturo kā kompozīciju "par mums, kas veido mūs pašus". 

$sound_file = 'http://www.delfi.lv/temp/audio/Zuarrgss_Un_Livingstoni_DomasDzive.mp3'; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

"Dziesma ir par mūsu pašu varēšanu sevi vai nu celt no pelniem, vai par pelniem pārvērst, iecelt saulītē vai būt nedzīvā omā. Par to, ka, kādus sapņus sējam, tādu dzīvi pļaujam, un sapņi neizbēgami notiek - vai nu kā vēlamies, vai arī, ja tie pilni baiļu vai dusmu, tad šķībi un greizi. Neticami vienkārša formula, kurai bieži vien ir visnotaļ grūti izpatikt dzīvē - jebšu skaistie sapņi pieprasa mainīties un saņemties!" jaunās dziesmas pamatdomu raksturojis Dūle.

Jau ceturtdien, 25. martā, Dūle ar savu jauno projektu programmā Ar mums notiekam mēs paši uzstāsies klubā Artelis, un visus koncerta apmeklētājus viņš aicina būt atvērtiem sarunai.

"Lai mēs gaiši notiekam! Jo neviens cits, kā mēs paši radām šo pasauli un paši izdzīvojam. Bet tālāk jau kā nu kurš - viens par paša radīto priecājas, viens nosoda, viens apdomā, kāds cits, savukārt, tāpat vien neko..."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!