Foto: LETA

Spēcīgā sniega vētra, kas pārsteidza Latviju 26. oktobra rītā, jau uzbrukusi arī Latvijas šovbiznesa epicentram - ierakstu kompānijas MicRec vadītājas Elitas Mīlgrāves (attēlā ar Guntaru Raču) acu priekšā no rīta norauta biroja ēkas jumta daļa, kura krītot sabojājusi lejā novietotās automašīnas.

”Es biju lieciniece šim notikumam - jumts nogāzās manā acu priekšā. Par laimi, es atrados pietiekamā attālumā no vietas, kur tas krita. Norauts gan ir ne viss jumts, bet daļa no tā," portālam DELFI Izklaide skaidro Mīlgrāve.

Nelaimē visai pamatīgi cietušas automašīnas, kas bija novietotas vietā, kur nokritusi norautā jumta daļa, taču laimīgā kārtā cilvēki nav cietuši. Tā kā norauta tikai daļa jumta, kas atradusies virs terases, MicRec darbinieki var turpināt stādāt.

”Visu, ko varējām, nostiprinājām, sazinājāmies ar celtniekiem par bojājumu novēršanu," skaidro kompānijas vadītāja. Viņa spriež, ka ziema šogad ieradusies Latvijā ar īstu vērienu.

”Ziemas sākums ir diezgan draudīgs - ar spēcīgu akordu. Siltais rudens bija pārāk ievilcies - vajadzēja kārtīgu sitienu, lai cilvēki saprastu, ka vasara beigusies," spriež Mīlgrāve.

Foto galerijā: pirmais sniegs Latvijā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!