Foto: Privātais arhīvs

Mūziķis Sandis Kiops (attēlā pa kreisi) pirmo reizi ticies ar neķītrajiem puišiem, kas vēlas iesaistīties skandalozajā klipā Dziļāk vēl. Abi drosminieki pierādījuši, ka gatavi sadarbībai ar Kiopu, erotiskā manierē apgriežot mūziķa matus un ļaujoties neprātīgām īstu vīru orģijām.

"Paārdījāmies aizkulisēs pirms mana koncerta ar Ivo jeb Tusiņu Karali un Kasparu jeb Muri. Uztaisījām bildes klipa Dziļāk vēl noskaņās. Nodomājām - kāpēc tikai meitenes var atļauties savā starpā čamdīties, skūpstīties, bet neviens nesaka, ka viņas ir lezbietes?

Mēs esam traki puiši, varam atļauties visu, un neviens no mums trijiem noteikti nav gejs. Meitenēm taču patīk paskatīties uz puišiem, kuri savā starpā čubinās, pie tam tas varētu piesaistīt klipam arī puišus, kam patīk puiši," sarunā ar DELFI Izklaide skaidro Kiops.

Aizkulišu prieciņi risinājušies pirms kāda Kiopa koncerta. Orģiju laikā Muris, kurš ir pieprasīts frizieris, tērpies vienos stringos, apstrādājis Kiopa krāšņās cirtas, izveidojot mūziķim jaunu, stilīgu matu griezumu.

Jautrīši pievienojušies Kiopam uz skatuves koncertā, dejojot un priecējot tautu ar nelielu striptīziņu, bet klipa filmēšanā gatavi vēl trakākām lietām.

"Muris gatavs filmēties pavisam pliks - viņa kolēģe labi pieprot bodyart un varētu nogrimēt viņa intīmās vietas. Tad Muris būšot gatavs pat ar pliku pincīti filmēties," smejas Kiops.

Galerijā: jautrās trijotnes orģijas aizskatuvē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!