Foto: Privātais arhīvs

Leģendārās apvienības Titāniks līderis Sandis Kiops (attēlā) gatavojas pārsteigt tautu ar šokējošu videoklipu – viņš aicina uz kastingu pievilcīgas jaunas meitenes, kuras gatavas atkailināt krūtis videoklipā Kiopa jaunajam muzikālajam grāvējam.

"Aicinu skaistas un atraktīvas meitenes vecumā no 18 līdz 25 gadiem pieteikties uz Latvijā pirmo topless mūzikas video klipa filmēšanu. Augumā jābūt no 1,65 līdz 1,80 metriem, svars no 50 līdz 65 kilogramiem, kā arī svarīgs krūšu izmērs, kas nedrīkst būt mazāks par otro, bet maksimums - piektais," sarunā ar DELFI Izklaide prasības konkursantēm atklāj mūziķis.

Jaunajām aktrisēm vēlama arī pieredze darbā ar kameru, iemaņas aktiermeistarībā, plastiskums un dejotprasme, taču galveno lomu, protams, spēlēs izskats.

"Lai pieteiktos, jāsūta bildes, kurās galvenais - lai redzam, kas meitenei par mantām. Labākās maija beigās tiks aicinātas uz kastingu, kas notiks kādā Rīgas pirtī, kur ir stienis, lai meitenes varētu padejot, jo ne jau tikai krūtis ir svarīgas. Pafilmēsim, pafotografēsim, patusēsim, lai saprastu, kas ir kas," skaidro Kiops.

Lai gan atlases komisijā būt vēlas teju visi Kiopa draugi, viņš izvēlējies tikai profesionālākos - mūzikas aranžētāju Sergeju, aktieri Aināru, bet interneta vidi pārstāvēs Gatis.

Populārais muzikants mierina tautu - video nav paredzēts kā perverss pasākums, bet gan būs modernās erotikas paraugs - galu galā, pie tā scenārija profesionāļu komanda strādā jau veselu gadu.

"Būs kaut kas jautrs un erotisks, kas, domājams, tautā izsauks lielu ažiotāžu," meitenēm ar gaidāmo slavas nastu rēķināties liek Kiops.

Visas filmēties gribētājas tiek aicinātas sūtīt savus foto peldkostīmā vai pat bez tā un īsu aprakstu par sevi uz e-pastu klipafilmesana@inbox.lv. Līdz ar jautru piedzīvojumu un iespēju gūt plašu popularitāti Kiops meitenēm piedāvās arī cita veida vērtīgu gandarījumu.

Foto galerijā: Sandis Kiops demonstrē aptuvenās ieceres videoklipam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!