Foto: Privātais arhīvs

Kamēr Kombuļu Inese vadīja pēdējās mīlas pilnās dienas ar itāļu draugu Paskvāli, cits leģendārs mūziķis - Sandis Kiops (attēlā) - pamanījās viņu aizstāt grandiozajā Kazdangas mūzikas festivālā, kur ne tikai pārsteidza fanus ar striptīzu, bet pamanījās arī publiski pasmieties par Ineses izdarībām.

Sākumā uz ikgadējo Kazdangas mūzikas festivālu kā hedlainere bija aicināta Kombuļu Inese, taču, kā atklāj Kiops, viņa pēdējā brīdī atteikusi festivāla rīkotājiem, jo bijusi aizņemta ar itāļu drauga iepriecināšanu.

”Kombuļu Inese visus piešņāca pēdējā brīdī, un festivāla rīkotāji saprata, ka vajag citu vakara naglu - tikpat spilgtu mūziķi, tāpēc zvanīja man. Tā kā viss notika pēdējā brīdī, man par to labi samaksāja - gandrīz četras reizes vairāk, nekā bija solīts Inesei.

Par tādu naudu, kāda bija apsolīta viņai, es nemaz nebūtu uzstājies," sarunā ar DELFI Izklaide vērienīgā festivāla aizkulises atklāj Kiops.

Festivāla rīkotājiem tomēr bijis vērts izdot naudu par tik liela mākslinieka piesaistīšanu: Kiops uz festivālu pulcējis apmēram 400 apmeklētājus, turklāt palutinājis visus ar īpašu bonusu - striptīza priekšnesumu. Priekšnesums ietvēris arī ironisku vēstījumu Inesei.

”Kazdanga Inesei nepiedos to, ka viņa tā piešņāca fanus. Viņa tur vairs nav gaidīta viešņa," Inesei ar mediju starpniecību paziņo Kiops. Pievienojoties mūziķim šajā sakāmajā, kaislīgākās fanes pat uzrakstījušas uz Kiopa kailā torsa vēstījumu Es mīlu Kombuļu Inesi, kas gan esot jāuztver kā tīrā ironija.

”Koncertā speciāli nodziedāju Ineses hitu Dzīvo tā un tā laikā arī izģērbos. Kā pēdējo izpildīju savu slaveno hitu Dziļāk vēl, un tad jau biju puskails. Meitenes un puiši spiedza. Kazdanga rullē," sajūsmā par uzstāšanos tādas publikas priekšā ir Kiops.

Starp citu, tieši kazdangiešiem bija tas gods pirmajiem novērtēt Kiopa leģendārā Pīlādžogas spēriena jauno, uzlaboto versiju, kas iemūžināts arī bildēs. Arī jaunajai dziesmai Dziļāk vēl jau izstrādāta sava īpaši pikanta kustība, kas koncertos jau ir tikpat pieprasīta kā slavenais spēriens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!