Foto: DELFI

Piektdien, 17. augustā, Rīgas Centrāltirgū ar vairāku populāru mūziķu uzstāšanos tika ieskandināti nedēļas nogalē notiekošie Rīgas svētki, un atraktīvais koncerts vienkopus pulcēja visai raibu un kolorītu publiku.

Kā pirmie Rīgas pilsētas svētku ieskandināšanas pasākumā Centrāltirgus Nēģu laukumā uz skatuves kāpa grupa Gain Fast, bet daudz lielākas ovācijas publikā izsauca nākamo mākslinieku - šova Okartes skatuve dalībnieka Rikardiona un viņa pievilcīgās skatuves partneres - uzstāšanās.

Kartupeļu biznesa pārstāvis iekaroja gan jaunu meiteņu, gan cienījama vecuma kundzīšu simpātijas, un pēc savas uzstāšanās populārais mūziķis nespēja ne atkauties no autogrāfu kārotājām.

Centrāltirgū sanākušo stiprā dzimuma pārstāvju simpātijas iekaroja šova Okartes skatuve dalībniece Marta Ritova, bet viņas skatuves partneris un pasākuma vadītājs Kašers tīkams šķita visu vecumu un abu dzimumu klausītājiem, kuri nelaida garām iespēju nofotografēties kopā ar slaveno mākslinieku.

Tāpat uz Centrāltirgus skatuves kāpa skandalozais mūziķis Andris Kivičs, kuru atbalstīt klātienē bija ieradusies uzticamākā viņa daiļrades un talantu cienītāja - mamma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!