Foto: RIA Novosti/Scanpix
Populārā Krievijas estrādes dziedātāja Nataša Koroļova (attēlā) daudzus sava talanta pielūdzējus pārsteigusi ar negaidītu paziņojumu par to, ka izbeidz savu dziedātājas karjeru. "Viss ir beidzies. Mans dialogs ar skatītāju ir bijis ļoti sirsnīgs un patiess. Skumji, protams... Visiem paldies!" sociālajos tīklos saviem faniem raksta 38 gadus vecā dziedātāja.

Tiesa, daudzi uzskata, ka dziedātāja šo lēmumu pieņēmusi emocionāli sakāpinātā brīdī, kas saistīts ar nogurumu pēc koncertturnejas un nedienām privātajā dzīvē, tāpēc drīzāk nevis uz visiem laikiem pametīs skatuvi, bet gan dosies ilgākā atvaļinājumā.

Šobrīd nav ne jaunu afišu, ne paziņojumu par turpmākajiem koncertiem. Koroļova jau ne reizi vien presē izteikusies: "Jo vecāka kļūstu, jo mazāka man ir vēlēšanās kaut ko darīt. Man jau sen ir sajucis, cik albumus esmu izdevusi un cik gadus vispār esmu uz skatuves".

Ukrainā dzimusī Koroļova dzied jau no bērnības, bet starp Krievijas estrādes zvaigznēm viņas vārds tiek minēts jau vairāk nekā 20 gadus (viņas pirmais studijas albums iznāca 1990. gadā, kad meitenei bija tikai 17 gadi).

Savukārt pagājušajā gadā dziedātāja sabiedrību pārsteidza, netipiski estrādes zvaigznēm paziņojot, ka dēla Arhipa dzemdības nedaudz pabojājušas viņas lielisko figūru un krūtis, tāpēc viņa pirmo reizi nolēmusi izmantot plastikas ķirurgu palīdzību.

"Pēc dēla piedzimšanas man, tāpat kā daudzām sievietēm, bija problēmas ar figūru. Ja ar lieko svaru es pati kaut kā tiku galā, tad ar nokarenajām krūtīm gan nācās pamocīties," intervijā žurnālam Тайны звезд stāstīja dziedātāja.

"Pirmo reizi publiski atzīstos, bet es izdarīju plastisko operāciju. Un it nemaz to nenožēloju! Galu galā izskatam dziedātājas darbā ir ļoti liela nozīme. Un arī skaistulim vīram blakus gribas izskatīties pienācīgi," stāstījusi Koroļova, kuras otrais vīrs ir striptīza dejotājs Sergejs Gluško, Krievijā pazīstams ar segvārdu "Tarzāns" (iepriekš Koroļova bija precējusies ar komponistu un dziedātāju Igoru Nikolajevu).

Pēc Natašas vārdiem, izšķirties par šādu operāciju viņai nav nācies viegli, jo dziedātāja baidījusies, ka tas nopietni ietekmēt veselību, tomēr viss noritējis gludi.

"Ja tā padomā, tad šādās operācijās nav nekā slikta. Skaistums prasa upurus! Un es nekaunos paziņot, ka, ja būs vajadzība, pēc desmit, piecpadsmit gadiem atkal veikšu plastisko operāciju. Mūsdienu pasaulē tā ir ikdienišķa lieta. Nekā nosodāma es tajā neredzu," stāstīja Koroļova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!