Foto: DELFI

Divas Okartes skatuvē iepazītas dziedātājas Marta Ritova (attēlā) un Madara Grēgere nolēmušas nodot savu talantu arī citiem, tāpēc, sākot no oktobra, ikvienam būs iespēja apmeklēt vokālās nodarbības pie kādas no šīm meitenēm studijā Rīgas akmentiņi.

Jau no oktobra bērni vecumā no deviņiem līdz 12 gadiem varēs izglītoties pie Martas Ritovas. "Vadīšu bērnu popgrupu - katrs varēs gan attīstīt savu talantu, gan dziedāt grupā," DELFI Izklaidei atklāj Ritova, piebilstot, ka nodarbību cenas noteiks ne viņa, bet gan pati studija.

Savukārt pie Grēgeres jeb Madry dziedāt mācīties nākt varēs visi, neatkarīgi no vecuma un iepriekšējās pieredzes.

"Gribu pastrādāt un nopelnīt naudiņu, tāpēc labprāt piekritu piedāvājumam vadīt vokālās nodarbības. Stundas laikā, kopš ieliku paziņojumu, pie manis jau pieteikušās sešas meitenes," DELFI Izklaidei priecīgi stāsta Madry.

Meitenei gan pagaidām ir nepabeigta profesionālā vidusskolas muzikālā izglītība, taču viņa var lepoties ar pieredzi kā vokālā skolotāja - Ventspilī Madry jau palīdzējusi divām meitenēm attīstīt dziedātprasmi.

"Nodarbība maksās astoņus latus stundā. Manuprāt, tā nav liela nauda, ņemot vērā visu, ko šīs stundas laikā iespējams izdarīt. Es pati no 13 gadu vecuma esmu profesionāli apguvusi dziedāšanu, tāpēc zinu, kā pareizi elpot, šovā esmu ieguvusi skatuves pieredzi.

Tā kā esmu pietiekami komunikabla, nekādām problēmām ar mācīšanu man nevajadzētu rasties," spriež Madry.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!