Foto: Vida Press
Dziedātājas Madonnas (attēlā) pasaules koncertturnejā izraisīti vairāki skandāli - viņa apzīmējusi savu ķermeni ar politiskiem lozungiem, atbalstījusi gejus un citus nepatiesi apvainotos, bet visbiežāk sašutumu izraisa Madonnas skatuves tērpi, kas 54 gadus vecai sievietei ir visnotaļ izaicinoši.

Madonnas pēdējais koncerts Maiami pat nodēvēts par pornogrāfisku, jo viņa uz skatuves iznākusi cieši piegulošā korsetē un tīkliņzeķēs, virs kurām uzvilkti vēl arī stringi. Uzstāšanās laikā mikroskopiskās biksītes noslīdēja sāņus, atklājot skatieniem dziedātājas ķermeņa intīmāko vietu.

"Atrados fanu zonā un redzēju to, kas jāredz tikai viņas ginekologam," viens no koncerta apmeklētājiem sacīja intervijā slavenību portālam Celebrity-Gossip.

Madonnas tērpi un izaicinošā izturēšanās jau sen izpelnījušies skatītāju nosodījumu - daudzi viņas koncertu apmeklētāji pēc tam raksta savos blogos, ka šādā vecumā pienāktos sēdēt mājās un audzināt bērnus, nevis puskailai  lēkšot pa skatuvi.

Dziedātājas neslēptā vēlme atgūt kādreizējo seksa simbola slavu fanos modina drīzāk žēlumu nekā sajūsmu.

"Kad pirms pāris desmitiem gadu Madonna šokēja visus ar konisko krūšturi, viņa bija sievišķīgā spēka, seksualitātes un varas iemiesojums, bet tagad viņa atgādina novecojošu sievieti, kura visiem spēkiem cenšas apturēt laika ritējumu. Mēs vairs negribam redzēt viņas krūtis un stringus! Medžai vajadzētu atstāt šādu epatāžu Kešai, Nikijai Mināžai un Lady Gagai," secina britu izdevums The Daily Mail.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!