Foto: DELFI

Vācijas rokmūzikas zvaigznes Rammstein, kas 7. februārī sniegs koncertu Arēnā Rīga, prasību sarakstā jeb raiderī izteikušas visai pieticīgas vēlmes – grupai galvenokārt nepieciešams daudz ledus, pilnpiens, maize un augļi, bet interjerā jāizvairās no melnās krāsas.

Kā portālu DELFI Izklaide informē koncertaģentūras FBI pārstāvis Kristaps Kārkliņš, grupai arī ir prasība nodrošināt stāvvietu sešiem autobusiem un 24 kravas automašīnām, bet virtuves zonā jābūt 36 galdiem, pie kuriem varētu apkalpot vairāk nekā 100 cilvēkus.

Tāpat apkalpošanas zonā jābūt vairākiem ledusskapjiem un saldētavām. Organizētājiem jāsagādā 80 kilogrami ledus, 12 litri pilnpiena, 3,5 kilogrami sviesta un 90 M lieluma olas.

Leģendāro vāciešu vēlmju sarakstā ir desmit kilogrami ābolu, banāni, 15 kilogrami burkānu un daudz maizes izstrādājumu - bagetes, kruasāni un pilngraudu maize.

Koncerta rīkotājiem tiek lūgts sagādāt arī trīs laikrakstus vācu valodā.

Lai sagatavotos koncertam, mūziķiem nepieciešamas četras lielas ģērbtuves, viena viesistaba, telpa āfterpārtijam un garderobes istaba. Īpaši tiek uzsvērta vēlme izvairīties no melnas krāsas telpu noformējumā - rokeri dod priekšroku pasteļkrāsām.

Nobeigumā Rammstein uzsver: jebkurš pirotehnikas aizliegums nozīmē to, ka šova nebūs, taču sīkākas detaļas par gaidāmo šovu FBI neatklāj - lai apmeklētājiem tas paliek kā pārsteigums.

Foto galerijā: ieskats iepriekšējā Rammstein Rīgas koncertā (2010. gada 4. martā).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!