Foto: Privātais arhīvs

Skandalozā mūziķa Sanda Kiopa ilgi gaidītā klipa dziesmai Dziļāk vēl izdošana atlikta negaidīta pavērsiena dēļ – mūziķim pieteikušies divi puiši, kuri cer gūt slavu, sastrādājoties ar populāro Kiopu, tāpēc gatavi filmēties klipā, piedaloties īstu vīru orģijās.

"Klipa izdošana ievilksies, taču tas kļūs tikai vēl sensacionālāks. Esmu ietusējis ar diviem puišiem, kuri ļoti vēlas filmēties klipā. Vienu sauc Ivo, otru Kaspars, un mani šie puiši pārliecināja, jo esot gatavi uz visu.

Ivo ir žigolo, Kaspars - frizieris, kurš gatavs arī man taisīt pričeni klipam. Viņi abi jau pozējuši stringos, un nu mēs meklējam klubu, kurā visi trīs kopā varētu nofilmēt jautras draugu dejas," sarunā ar DELFI Izklaide kārtējo neķītro ideju atklāj Kiops.

Ja pirmajā filmēšanas kārtā, kurā piedalījās dejotāja kailām krūtīm, mūziķis vēl bija diezgan kautrīgs, nu viņš ir pamatīgi iekarsis pikantām izklaidēm un jautrajā zēnu bariņā gatavs izģērbties arī pats.

"Gan jau es arī kaut kur pazibēšu stringos," iekārdina Kiops. Jaunās idejas vārdā mūziķis pat pieļauj iespēju izņemt no klipa skandalozos kadrus ar kailo Kombuļu Inesi, kuri tikai rada liekas problēmas saskarē ar likuma sargiem.

"Klipā jau būs tik daudz visa kā laba, ka Kombulienei, iespējams, neatliks vietas. Ņemot vērā, ka viņa laikam apvainojusies uz mani par šo klipu, varbūt viņu tur nemaz nevajag - labu ideju tāpat pietiek," spriež Kiops. Kamēr klips vēl nav gatavs, viņš aicina arī citas Latvijas slavenības pieteikties pie viņa uz filmēšanu.

"Mans klips ir atvērts visiem, kas vien Latvijā ir populāri vai arī ļoti seksīgi. Īpaši mani interesē Kašers - man šķiet, ka šis puisis varētu būt varen traks un savā domāšanā līdzīgs man," spriež Kiops.

Galerijā: Jautrā trijotne, kas jau drīzumā kopīgi filmēsies pikantos kadros dāmu priekam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!