Foto: DELFI

Izlasot dziedātājas Kombuļu Ineses žēlabaino stāstu par it kā izjaukto Rīgas koncertu, skandalozais mūziķis Sandis Kiops (attēlā kopā ar Muri) ir neizpratnē – Inese, kura tagad apgalvo, ka viņš neaicināts ieradies pasākumā, patiesībā viņam visu dienu zvanījusi, lūdzot, lai tas viņas koncertā sarīko kādu šovu.

Inese pati lūgusi Kiopam taisīt šovu

”Ko Inese stāsta, ka es neaicināts ierados uz Masku? Viņa visu dienu zvanījās un lūdzās, lai es atnāku un uztaisu šovu viņas pasākumā. Jau sen bijām ar Inesi sarunājuši, ka kopā ietusēsim Maskā, bet pēc tam viņa Rīgā paliks pie manis.

Plānu par palikšanu pie manis gan beigās atcēlām, jo Inesei līdzi bija sīkais. Tā kā pie manis pa nakti palika beibes un notika visādas lietas, sīkajam tur palikt nebūtu ētiski. Bet citādi viņa man zvanījās jau vairākas stundas pirms koncerta un uztraucās, kur es esmu.

Teica, lai es obligāti nākot - būšot žurnālisti, varēšot ieārdīties," sarunā ar DELFI Izklaide savu versiju par notikušo piedāvā Kiops.

Viņš skaidro tautiešiem: to, ka taisnība ir viņa pusē, varot uzskatāmi redzēt pēc ballītes bildēm, kurās iemūžināts ne jau tas, kā Inese nikna liek padzīt Kiopu no bāra, bet abu priekpilnā lustēšanās.

”Paskatieties, cik Inese laimīga izskatās bildēs! Un kā nu ne: visi Latvijas foršākie džeki - es ar saviem čomiem un Kivičs, par kuru Inese jau sen jūsmoja - bija ieradušies. Inese saka, ka es pats uzlīdu uz skatuves un sāku dziedāt. Varbūt es pats piespiedu viņu arī uzrāpties man virsū jāteniski?" smej Kiops.

Apmelojot greizsirdības dēļ

Viņš uzskata, ka Inese tīšām paziņojusi presei par Kiopa it kā ballītes izjaukšanu, jo ir greizsirdīga - Kombuļu Ineses slava bālē Kiopa priekšā. ”Koncertā Maskā Kombuliene vairs nebija vakara nagla - visu slavu dabūja Kiops!

Loģiski, ka viņa apvainojusies, jo gadiem bijusi Latvijas zvaigzne, bet nu kaut kāds Kiops ieņēmis viņas vietu. Klausītāji pēc tam atzina, ka Kiops pārsitis Inesi, acīmredzot, tas aizskāra viņas ego un radīja iekšēju sāpi," situāciju skaidro Kiops.

Viņš gan saprotot, ka šovbiznesā, cīnoties par slavu, visi līdzekļi labi, un uz Inesi ļaunu prātu netur, taču nesaprot, kāpēc māksliniece sākusi viņu apmelot.

”Šķīrāmies kā draugi, Inese izskatījās tik laimīga, bet nu šie apmelojumi. Arī tie 1200 lati, ko es it kā esot apsolījis Inesei par filmēšanos klipā, ir kārtējie Ineses meli. Loģiski domājot, es par tādu naudu pat Pugačovu varētu uz piecām minūtēm uzaicināt pafilmēties klipā," skaidro Kiops.

Izaicinās Latviju, laizoties ar sunīšiem

Inese esot vienīgā, kura par sestdienas vakaru Maskā var teikt sliktu vārdu - visiem pārējiem lustes bijušas pa prātam. Kivičs pat esot īpaši sadraudzējies ar Kiopa kompanjonu Muri un aicinājis viņu uz profesionālu sadarbību. Skandālists priecājas, ka viņam beidzot izdevies ar savu šovu priecēt arī galvaspilsētas iedzīvotājus, kuri nav tik aizspriedumaini kā tradicionālo kultūras namu ballīšu viesi.

”Nedēļas nogale Rīgā izdevās varen traka - sestdien tusēju jau otro dienu pēc kārtas. Jā, protams, iedzēris biju, bet labā omā. Nebiju pārdzēries, kā stāsta Inese. Padomājiet paši: pārdzēries cilvēks nemaz nevar izpildīt Pīlādžogas spērienu - tur jābūt labai līdzsvara izjūtai," analītiski skaidro mūziķis.

Savu trakulību limitu Kiops ne tuvu neesot izsmēlis - "Kiopiāde" Latvijā vēl tikai sākas. ”Latvija no mums lūzt - arī mani čomi jau ir zvaigznes. Man ar džekiem jau ir tādas idejas!

Piemēram, zinām vienu čomu, kuram it kā patīk meitenes, bet, kad iedzer, viņam nav nekas pret sunīšiem. Sunīšiem un kaziņām gan Latvija jāsagatavo palēnām, un to varētu darīt, nedaudz palaizoties ar sunīti kādā no nākamajām ballītēm," gatavs jaunām lustēm ir izdomas bagātais Kiops.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!