Foto: Privātais arhīvs
Meiteņu mīlulis un mūziķis Sandis Kiops(attēlā pa labi), kurš šobrīd strādā pie, iespējams, visu laiku provokatīvākā Latvijas mūzikas video klipa, turpina šokēt – viņš paziņo, ka puskailajām meitenēm filmēšanā pievienosies divi uz meitām kāri vīrieši, no kuriem viens ir īsts žigolo.

"Topless videoklipā kopā ar meitenēm būs redzami arī divi vīrieši. Viens ir Ivo, tautā pazīstams ar iesauku Tusiņu karalis. Viņš ir bijušais žigolo un klipa vajadzībām gatavs darīt pilnīgi visu," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Kiops.

Tusiņu karalim neķītrajā video būs jādejo striptīzs un protams, dažādi jāuzkurina puskailās meitenes, bet smalkākas video nianses Kiops vēl pagaidām tur noslēpumā.

Otrs vīrietis, kurš filmēsies klipā, ir Kiopa sens draugs Oskars jeb Osis. "Visādos rautos esam kopā tusējuši. Osis pats jau sev izdomājis tādu nopietnāku lomu - viņš klipā būs kā biezais mafiozo. Viņš grib turēt rokās kādu labu dzērienu, viņam klēpī iesēstos meitenes un pārņemtu kontroli savās rokās - viņas ar Osīti darītu visādas lietas," drauga ideju skaidro mūziķis.

Protams, galvenais video varonis būs Kiops pats. To, vai arī viņš šajā plikpupaino meiteņu un neķītro vīriešu jūklī atkailināsies, populārais mūziķis pagaidām koķeti grib paturēt noslēpumā.

Videoklipu paredzēts nofilmēt līdz rudenim, un tas taps trīs vietās - kādā naktsklubā, pirtī un pie dabas krūts. Viss notiek pilnā sparā - nupat Kiops sarakstījis dziesmas vārdus, un skaidrs, ka dziesmas nosaukums būs tikpat pikants kā gaidāmais video - Dziļāk vēl.

"Vēl, vēl, dziļāk vēl, ļauj, ļauj ieiet man tavā siltumā. Lai, lai priekškars krīt, un, un vilnis nāk lielā skaļumā," daļu teksta atklāj Kiops, skaidrojot, ka dziesmas teksts būs visai divdomīgs, un katrs to varēs tulkot kā grib. Pats hits radīts īstā deju noskaņā, un tajā nebūšot nekā no Kiopam raksturīgās šlāgera pieskaņas.

Galerijā: Sandis Kiops iepazīstina ar Osīti un Tusiņu karali.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!