Foto: Publicitātes foto
Jaunā dziedātāja Jeļena Vavilova (attēlā), kura Latvijas sabiedrībai iepriekš bijusi pazīstama kā modele un bijusī sportista Aleksandra Samoilova draudzene, izvēlējusies skatuves pseidonīmu E.Lena un spērusi pirmo soli, lai iekarotu Ukrainas šovbiznesu.

Kopš februāra Jeļena dzīvo Kijevā un pārstāv Ukrainas producentu kompāniju EX-Production. Sadarbībā ar krievu auditorijā pazīstamo komponistu Bakumenko radusies pirmā dziesma - Тону, kas jau iekarojusi vairākas Ukrainas radiostacijas un nesen sākusi skanēt arī Latvijā.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/ELena_Tonu.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

"Mācīties profesionāli esmu sākusi tikai šogad, līdz tam diemžēl Latvijā man nebija tādas iespējas apgūt estrādes vokāla mākslu. Balss instruments ir pats trauslākais no visiem, līdz ar to, darot kaut ko nepareizi, var pazaudēt balsi uz visu mūžu. Iespējams, Latvijā ir labi pedagogi, bet man intuīcija vienmēr teica, ka nedaudz jāpagaida un viss sāksies," stāsta E.Lena.

Tagad viņa Ukrainā sākusi mācīties pie pedagoģes Erikas Sitņikas, kura strādā pazīstamajā šovā X-Faktor.

"Tiešām varētu teikt, ka divu mēnešu laikā viņa izdarīja neiespējamo. Neiztika, protams, bez asarām un pārdzīvojumiem, bet tas ir tikai pats sākums. Viegli katrā gadījumā nav, kā man tas likās no malas, bet man patīk - es beidzot jūtos savā vietā. Mācīties nekad nav par vēlu," priecājas E.Lena.

Tāpat dziedātāja uzaicināta filmēties dziedātāja Reja Hortona videoklipā, kā arī piedalījusies savā pirmajā pilnmetrāžas filmā - Krievijas romantiskajā komēdijā Мамы, kurā piedalās virkne ļoti populāru krievu aktieru un kas arī Latvijā būs skatāma no 9. marta.

"Tā bija mana debija lielajā kino, var teikt, tāds pārbaudes eksperiments. Filmēšanas grupa filmēja vējā un salā no agra rīta līdz vēlai naktij. Ņemot vērā manus pārbraucienus un pārlidojumus, tas bija patiesi ekstremāls izturības pārbaudījums, bet man ļoti patika gan piedalīšanās, gan pati atmosfēra filmēšanas laukumā.

Jāpiebilst, ka režisors lielu uzmanību pievērsa tam, lai viss tiktu darīts profesionāli. Domāju, ka mums tas izdevās," stāsta Jeļena Vavilova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!