Aizvadītajā nedēļas nogalē nesen atklātajā Rīgas kluba First CNTR, kas mājvietu guvis populārajā Vernisāžas kompleksā pašā pilsētas centrā, ar dīdžeja setu viesus izklaidēja savulaik plašu atpazīstamību guvušais Bojs Džordžs.

Pazīstamais britu mūziķis Rīgā viesojās kopā ar savu menedžeri Marku Vedo, un Bojs Džordžs aiz dīdžeju pults demonstrēja fantastisku sniegumu, pierādot, ka spēj deju zāli pakļaut ne tikai sava ekstravagantā izskata dēļ.

Kluba apmeklētāji slavenā ārvalstu mākslinieka uzstāšanos uzņēma ar nedalītu sajūsmu, un gan deju placī, gan citās kluba telpās mūzikas uzkarsētā publika ļāvās dažādām pikantām izdarībām.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka bijušā grupas Culture Club dziedātāja Boja Džordža vārds ārzemju medijos skaļi izskanēja 2009. gada sākumā, kad viņš tika tiesāts par 29 gadus vecā norvēģa Odena Karlsena ieslodzīšanu, pieķēdēšanu un sišanu ar metāla ķēdi, kad viņš mēģinājis izbēgt.

Iespaidīgi burziņi klubā First CNTR norisināsies arī šajā nedēļas nogalē, kad divas naktis ar dažādu mākslinieku uzstāšanos tiks atzīmēta piecu gadu jubileja, kopš zīmols First ir Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!