Foto: DELFI

Dziedātāja Samanta Tīna (attēlā) šonedēļ savas daiļrades cienītāju vērtējumam nodevusi ilgi gaidīto dziesmas Virves dejotājs, kas ir šobrīd aktuālākais dziedātājas singls, videoklipu.

Dziesmas Virves dejotājs klipā kopā ar Samantu Tīnu piedalās arī dejotājs Deniss Tumakovs, kuru vērīgāki televīzijas skatītāji iepazinuši kā dažādu šovu dalībnieku, kā arī Kārlis Božs - ar šiem abiem lokanajiem puišiem dziedātāja sadejojusies jau pavasarī notikušajā deju izstādē Magic Dance Expo.

DELFI Izklaidei pastāstīja dziedātājas menedžeris Juris Millers, videoklipa uzņemšana notikusi trīs dažādās vietā, un pie tā veidošanas strādājis viens no šobrīd populārākajiem pašmāju videoklipu režisoriem Uldis Vilks.

Speciāli videoklipa filmēšanai izgatavoti seši dažādi tērpi, kā arī pasūtīti četri apavu pāri - starp citu, puiši Samantas Tīnas jaunajā videoklipā dejo sieviešu augstpapēžu kurpēs.

Šobrīd Samanta cītīgi gatavojas dalībai mūzikas konkursā Slāvu bazārs, uz kuru viņa dosies jūlija sākumā, kā arī strādā pie savas vasaras tūres Samanta's Dance Party koncertiem, ar kuru viņa vasarā apciemos vairākas Latvijas pilsētas - turnejas noslēguma koncerts paredzēts 1. septembrī Sapņu fabrikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!