Foto: Publicitātes foto

Okartes skatuvē iepazītais jaunais dziedātājs Rikardions jeb Rihards Millers, kurš nupat paziņoja par savu aiziešanu no grupas Jātnieki, izveidojis duetu kopā ar šova kolēģi Kristīni Šomasi (abi kopā attēlā), un abi piedāvā savu pirmo kopdziesmu Dancosim rītausmā.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Dancosim+Ritausma+mix02.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

"Mēs abi dzīvojam vienā pusē: Kristīne - Valmierā, es - pie Cēsīm. Tas arī bija viens no iemesliem, kāpēc tieši viņai piedāvāju ierakstīt kopīgu dziesmu un startēt duetā," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Rikardions.

Abi talantīgie jaunieši tuvāk iepazinušies šova Okartes skatuves otrajā sezonā. Lai gan abi kopā tajā padzīvojuši vien nedēļu, starp Kristīni un Rikardionu izveidojies labs kontakts. Rikardions cer, ka sadarbība turpināsies un ar laiku abi kļūs par stabilu skatuves duetu.

"Kaut kad nākotnē ceram kļūt par duetu, bet, tā kā viņai pagaidām ir ļoti daudz darba - jāpabeidz skola, iespējams, viss notiks lēnām," skaidro mūziķis.

Abu kopdarbs Dancosim rītausmā ir kārtējais lieliskais skaņdarbs, kurš apliecina, ka šovs Okartes skatuve nav ticis veidots veltīgi - šai vasarai tautai jau ir vesels lērums izcilu dejojamo melodiju, kuras radījuši tieši šova dalībnieki.

Hits Dancosim rītausmā veidots Rikardionam tuvajās kantrī mūzikas skaņās, un tajā, protams, dzirdams arī Jātniekiem raksturīgais izsauciens "Īhā!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!