Foto: Publicitātes foto

Populārais latviešu dziedātājs Lauris Reiniks (attēlā) savulaik kopā ar Mārtiņu Freimani radīto dziesmu Es skrienu, šķiet, nolēmis ierakstīt visās pasaules valodās – šonedēļ kuplajam dziesmu versiju pulciņam pievienojusies ar kompozīcija franču valodā.

Darbu pie franču versijas Je Cours Lauris uzsāka augusta vidū, kad viņš sociālajos tīklos paziņoja, ka ir sācis apgūt franču valodu, un atzina, ka, lai gan astoņas valodas jau aiz muguras, šis ieraksts viņam ir īsts izaicinājums, ar ko gan viņš ir apņēmības pilns tikt galā.

Pēc dziesmas ieraksta dziedātājs neslēpa, ka, dziedot šajā līdz šim svešajā mēle, viņš pārpūlējis balss saites.

"Franču versijas ieraksts (izruna) manām balss saitēm bija šoka terapija. Ja godīgi, es nebiju gaidījis tādu balss saišu reakciju. Bet var saprast - pēkšņi iekrist špagatā ir kaut kas līdzīgs," vīteroja Reiniks, bet par rezultātu viņš priecājās.

Šobrīd Lauris Reiniks devies uz Ameriku, kur dziedātājs gan atpūšas, gan strādā pie sava jaunā albuma Lauris Reiniks Ziemassvētkos, kura iznākšana gaidāma gada nogalē, kad skatītāji un klausītāji tiks aicināti arī uz tāda paša nosaukuma koncertšovu Arēnā Rīga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!