Foto: Publicitātes foto

Kā dziedošais policists iepazītais Nikolajs Puzikovs šīs nedēļas sākumā iepriecinājis savus fanus, pēc ilgas gatavošanās beidzot prezentējot savu jaunāku dziesmu Tu esi karsta.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Dween_Nikolajs_Puzikovs_TU_ESI_KARSTA.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Jaunā kompozīcija tapusi sadarbībā ar latviešu deju mūzikas producentu Dween jeb Kasparu Dvinski (abi mūziķi attēlā), kurš atpazīstamību guvis pēc veiksmīgajiem singliem Tu mani cel (ierakstīts sadarbībā ar Miku Dukuru) un Ir jāmeklē (ierakstīta sadarbībā ar Sabīni Berezinu).

Dziesma Tu esi karsta un darbs pie video, kas tiks publicēts jūlija beigās, jau tā sagatavošanas periodā ir raisījis lielu Dween un jo īpaši Nikolaja fanu interesi, kuri ar nepacietību gaida šīs dziesmas parādīšanos radiostaciju ēteros. Dziesmas izdevēji cer, ka šī dziesma kļūs par vienu no karstākajām šīs vasaras ballīšu dziesmām.

"Super! Dziesma ir pabeigta. Jūtos prieka pilns, jo viss ir kārtībā. Man tā ir debija deju mūzikā. Nedomāju, ka tagad izpildīšu tikai deju mūziku.  Plāni ir darboties popmūzikā. 

Varu paslavēt Dween, jo viņš zina ko dara. Viņš ir radošs un mūsdienīgs mūzikas producents. Liels paldies ierakstu kompānijai, kas man deva šādu iespēju. Dziesma būs saulains pārsteigums maniem un Dween atbalstītājiem. Ceru, ka klausītājiem patiks. Lai skan!" ar visu apmierināts ir Puzikovs.

Dziesmas mūziku producējis Dween, bet dziesmas teksta autors ir viens no izdevniecības MicRec šī brīža veiksmīgākajiem jaunajiem tekstu autoriem Gatis Zotovs no Bauskas puses.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!