Foto: F64

LNT talantu šova Okartes skatuve abās sezonās iepazītā jaunā dziedātāja Marta Ritova (attēlā) neilgi pirms šova otrās sezonas fināla savu fanu vērtējumam nodevusi savu jauno studijas ierakstu – dziesmu Ar tevi.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Marta_Ritova_Ar_tevi_96.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>
Dziesmas mūzikas autore ir pati Marta, bet tekstu radījis Toms Barons-Lūķis. Dziesma pirmatskaņojumu piedzīvoja Okartes skatuves 13. koncertā, un tā dziedātājai atnesa pirmo uzvaru šovā, kā arī guva lielu atsaucību YouTube video krātuvē.  

"Viss aizsākās, kad Martai palūdzu uzrakstīt mūziku dziesmai, kam biju uzrakstījis vārdus - Bērnības smaids. Kad tapa mūzika, sapratām, ka mums saskan, jo manis rakstītie vārdi uzrunāja Martu, tāpēc radīt mūziku viņai nebija problēmas! Un tā nu tapa arī šī dziesmas!" par sadarbību stāsta Toms.

Dziesmas ierakstā Marta piedalījusies viena pati, un darbs studijā bijis sarežģīts, jo vajadzējis ierakstīt gan klavieru partiju, gan vokālu.  

"Man mērķis bija dziesmu padarīt pēc iespējas dzīvāku, tuvāku, intīmāku. Un es domāju, ka, pateicoties lieliskajam Artūra Palkeviča darbam, tas arī ir diezgan labi izdevies!" priecājas Marta.

Pirms šova Okartes skatuve, kur Martu skatītāji iepazina grupas Zvaigžņu zagļi sastāvā, meitene muzicēja grupā Kaķis maisā, piedaloties dažādos jauno mūziķu konkursos un gūstot labus panākumus.

"Pēc šova es vēlētos ierakstīt savas pārējās dziesmas, pirmā noteikti būs Man trūkst elpas. Tālākos plānos ir koncerti ar grupu Zvaigžņu zagļi, kā arī koncerti man vienai.

Tā kā ir ļoti daudz lietu, pie kurām ir jāpiestrādā tieši profesionālā ziņā, centīšos apmeklēt vokālās nodarbības, kā arī klavieru stundas. Lēnām arī top jauna dziesma. Katrā ziņā - turpināšu attīstīties, rakstīšu dziesmas un koncertēšu!" sola Marta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!