Neticami populārās šlāgemūzikas apvienības Titāniks līderis Sandis Kiops kopā ar savu mīļoto sievieti - grupas Rebel dziedātāju Lolitu Novikovu (abi attēlā) radījis jaunu versiju Kiopa populārajam hitam Pīlādžoga un spriež, ka ar šo dziesmu ies Laura Reinika hita Es skrienu pēdās.

"Abi ar Lolu taisām kopīgu programmu - es iedziedu viņas dziesmas, bet viņa - manas. Nupat iedziedājām manu lielo hitu Pīlādžoga Lolai tuvākajā roka versijā," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Kiops.

Šī ir jau trešā, bet nebūt ne pēdējā versija Kiopa hitam, kas sava skanīguma un videoklipā iekļautā īpašā spēriena, kas jau kļuvis par Kiopa firmas zīmi, dēļ izpelnījies milzu popularitāti gan šlāgermūzikas mīļotāju, gan citu žanru fanu vidū.

"2003. gadā iznāca dziesmas oriģināls, pagājušogad to ierakstījām deju versijā, tagad piedāvājam roka variantu, bet jau marta beigās plānots Pīlādžogu iedziedāt lietuviski," nākotnes plānus ieskicē populārā hita autors.

Viņam Lietuvā jau izveidojies prāvs fanu pulciņš, un šajā valstī Kiopam jau notiek arī regulāri koncerti, tāpēc, pavasarim tuvojoties, viņš grib pārsteigt lietuviešu draugus, izpildot dziesmu viņu valodā. Mūziķis spriež, ka Pīlādžoga, ļoti iespējams, atkārtos Laura Reinika Es skrienu rekordu, jo arī Kiopa hitu plānots iedziedāt dažādās versijās un valodās.

"Domāju, ka dziesmas roka versija patiks daudziem; roks jau iet pie sirds visiem - kā jauniem, tā veciem," par dziesmu spriež Kiops.

Video: Kiops & Lola - Pīlādžoga (roka versija)

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!