Foto: DELFI

Abi stilīgākie Latvijas šovbiznesa vīrieši – dziedātājs, dīdžejs un modelis Markus Riva (attēlā) un grupas PeR dalībnieks Ralfs Eilands apvienojušies kopīgā dziesmā We Dance 4 Reason un nodod publikas vērtējumam to kopā ar sen gaidīto video.

Klipā Riva ļaujas dejām kopā ar Most Wanted studijas audzēkņiem, ar kuriem kopā maija sākumā uzvarēja Magic Dance Expo konkursā Ķīpsalā, izkonkurējot Samantu Tīnu, LieniCandy un citas slavenības.

"Būtībā klipā izmantojām horeogrāfiju no konkursa šova, tikai pielāgojām šim hitam. Dejot man vienmēr ir paticis, lai gan neesmu profesionāls dejotājs. Un nav arī jābūt profesionālam dejotājam, lai dejotu. Tā ir arī dziesmas ideja - mēs dejojam ar iemeslu, mēs dejojam ar mīlestību. Dejot var ikviens, un tas ir pats svarīgākais," sarunā ar DELFI Izklaide par jaunāko veikumu stāsta Riva.

Dziesmu sarakstījis Gaitis Lazdāns, Markus Riva un Ralfs Eilands, bet videoklips filmēts šī gada maijā Ķīpsalas hallē un klubā Dstyle. Gan koncepcijas, gan režijas veidotājs ir pats Riva.

"Ar Ralfu jau iepriekš esam sadarbojušies dziesmā Perfect Advice no mana debijas albuma, kā arī Eirovīzijā - 2009. gadā kopā ar PeR un Sabīni Berezinu dziesmā Bye Bye," stāsta Riva.

Jaunais singls We Dance 4 Reason jau uzreiz pēc pirmatskaņojuma kļuvis par vienu no karstākajiem šīs vasaras hitiem un jau nokļuvis Latvijas iTunes topa augšgalā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!