Foto: Publicitātes foto

Ar pirmo hītu Labi sensacionālus panākumus guvusī brālēnu Bicepa un Tricepa apvienība Bermudu divstūris (attēlā) jau piedāvā savu nākamo hitu – dziesmu Tatjana, kas veltīta viņu pirmās klases skolotājai un visām citām skaistajām meitenēm.

"Mēs jau mīlam lielāko daļu sieviešu, bet Tatjana bija mūsu pirmās klases skolotāja. Laikam jau viņa mums bija pirmā mīlestība un pat pirmā strīda iemesls. Tatjana arī bija iedvesma, kuras dēļ tapa šis hits.

It kā esam tikuši pāri Tatjanai, bet tomēr vēl nedaudz sāpīgi ir. Lai pilnībā atbrīvotos no jūtām, izdomājām veltīt viņai dziesmu un atlaist," skaudro stāstu sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Biceps.

Taču tas nenozīmē, ka lipīgais klubu hits, kurā apdziedātas arī citas meitenes, veltīts tikai skolotājai. "Visas sievietes ir skaistas, katru dienu. Ar šo dziesmu gribam viņas uzmundrināt, lai neskumst," skaidro Biceps.

Brālēni ir patiesi sajūsmināti par apvienības negaidītajiem panākumiem un ir enerģijas pilni darboties tālāk - aktīvi tiek strādāts pie jaunām dziesmām un videoklipiem.

"Tagad zīmējam maketus un iepērkam treniņtērpus ar semuškām," par aktīvo darbu pie videoklipa stāsta mūziķis. Viņš aicina visus grupas fanus atbalstīt talantīgos brālēnus, meklējot grupas profilu Draugiem mūzikas sadaļā, kā arī sekot lietotājam Bermudu2stuuris portālā Twitter.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Bermudu_Divsturis_Tatjana.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!