Foto: DELFI

Pēc ilgākas pauzes Latvijas mūzikas apritē atgriežas savulaik zināmu popularitāti iemantojušais duets – mūzikas producents un dziesmu izpildītājs Rassell un šova Okartes skatuve abu sezonu dalībniece Sabīne Berezina (attēlā).

Rassel un Berezina sadarbību uzsāka jau pirms laba laika, bet aizvadītā gada rudenī Sabīnei radās iespēja piedalīties Okartes šova pirmajā un vēlāk arī otrajā sezonā, kas abu kopīgajiem plāniem uz laiku pielika punktu.

Kamēr Berezina dzīvoja šovā, Rassell bija uzsācis sadarbību ar dziedātāju Samantu Tīnu, bet tā pavisam nesen beidzās ar lielu skandālu - abas puses viena otru apvainoja dažādu noteikumu neievērošanā, kas tālāku sadarbību padarījusi neiespējamu.

Tagad Rassell ir atgriezies pie savas sākotnējās dueta partneres, un abi jau paguvuši labi pastrādāt, ierakstot vairākas dziesmas kopīgam projektam - kā pirmo atgriešanās singlu jaunieši piedāvā enerģisku dziesmu Dzīvo brīvi, kurai tapis arī videoklips.

Dziesmas mūzikas autors un producents ir Rassell, savukārt vārdu autori ir Ineta Atpile-Jugane un Rassell. Videoklips ir filmēts tepat mūsu kaimiņzemes Lietuvas piejūras kūrortpilsētā Palangā, greznajā villā Skorpiono Vila, kā arī Jūrmalas atpūtas kompleksā Havana Club Lounge.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!