Foto: Publicitātes foto

Viena no dziedātājām, kas iekļuvusi Latvijas Eirovīzijas nacionālās atlases pusfinālā, ir vēl viena šova Okartes skatuve "absolvente" Antra Stafecka (attēlā), kura konkursā piedalās ar dziesmu When You Are with Me.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/ANTRA_STAFECKA_When_you_are_with_me.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Jaunās dziesmas autoru kolektīvs ir Schillebeeckx Raph, Verresen Karen, RF Smith Bruce, bet atbalstītāji - Mikrofona ieraksti.

Kā komentē Mikrofona ierakstu pārstāvji, Antras Eirovīzijas dziesma "patīkami atšķiras no daudzām citām Eirovīzijai speciāli rakstītajām dziesmām un ir viena no īpatnējākajām un muzikāli saistošākajām šajā atlasē".

Tikmēr pati Stafecka sola pilnasinīgu, muzikālu un pārliecinošu šīs dziesmas dzīvo priekšnesumu Latvijas Eirovīzijas dziesmu atlases pusfinālā.

Savulaik Antra saucās Džūda un debitēja pati ar savu un mammas rakstīto dziesmu Maldugunis dzēšot, kas tagad ir iemūžināta arī vienā no pēdējo gadu patriotiskākajiem videoklipiem.

Vēlāk viņa atteicās no sava pseidonīma un sāka uzstāties ar īsto vārdu, bet lielākos slavas mirkļus, protams, piedzīvoja televīzijā, piedaloties šovā Okartes skatuve.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!