Foto: Publicitātes foto

Valsts svētku priekšnojautās savu jaunāko veikumu sabiedrības vērtējumam nodevusi jaunā un daudzsološā dziedātāja Antra Stafecka (attēlā), piedāvājot savu ilgi loloto un šonedēļ neticami ātri realizēto dziesmas Maldugunis dzēšot videoklipu.

Dziesmas mūzikas autore ir pati Antra, bet dziesmas tekstu rakstījusi viņas mamma Ilze Mūrniece. Video tapis intensīvā darbā, strādājot ar jauniem video producentiem, kas apvienojušies apvienībā STEEZ Media Latvia - Mārtiņu Pavasari, Tomu Širinu un Reini Pētersonu.

"Šī dziesma un video ir atgādinājums par to, ka ir jātic, un  ka ir cilvēki, kas tic. Es ticu, mana ģimene tic. Mēs mīlam savu zemi, savu tautu un ticam tai," skaidro dziesmas izpildītāja.

Video uzņemšanas laikā gadījušies arī dažādi pārpratumi - filmējot uz ielas, kamera atradusies desmit metru attālumā no dziedātājas, un, kad viņa sākusi dziedot staigāt, cilvēki nav sapratuši, kas notiekot.

"Sekoja arī komentāri "Ko tā trakā te staigā, dzied un žestikulē!". Otrs joks bija tad, kad sapratu, ka būs jāfilmē uz 16 stāvu mājas jumta. Šķita, kas tad tur traks, jumti ir lēzeni un aizņem lielas platības, viss būs kārtībā!

Es patiesībā ļoti baidos no augstuma. Kad nokļuvu uz jumta un, lai iegūtu labāku kadrējumu, bija jākāpj vēl augstāk, palika pavisam neomulīgi. Bet viss beidzās labi!" piedzīvojumus atceras Antra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!