Foto: Publicitātes foto

No 23. septembra televīzijas kanāls LNT sāks demonstrēt šova Dziedošās ģimenes jauno sezonu, kurā piedalīsies 20 dziedošas ģimenes no dažādiem Latvijas nostūriem, bet šova vadīšana uzticēta diviem Auzānu ģimenes pārstāvjiem – brāļiem Jānim un Atim (abi kopā attēlā).

Līdz šim televīzijas skatītāji brāļus Auzānus gan kopā, gan atsevišķi iepazinuši šovos Koru kari un Dejo ar zvaigzni, kuros guvuši apsveicamus panākumus, bet tagad viņiem uzticēts pavisam cits pienākums.

 "Vadīt Dziedošās ģimenes mums ir vienlīdz gan pagodinājums, kā arī liels izaicinājums. Mūsu galvenais uzdevums, vadot Dziedošās ģimenes, ir ienest šovā jaunas, pozitīvas pārmaiņas. Apzināmies, ka uzdevums nav viegls, jo šovs, kā nekā, notiek jau ceturto gadu pēc kārtas.

Tāpēc mēs labprāt dalīsimies ar savu pieredzi un neatteiksim Dziedošo ģimeņu dalībniekiem palīdzību, rodot idejas un realizējot tās tā, lai sniegums būtu mākslinieciski vērtīgāks, kvalitatīvāks un skatītājiem interesants. Tas, ka esam brāļi, kalpos kā labs iemesls, lai šova vadīšana būtu brīvāka un skatītājiem tuvāka," stāsta brāļi Auzāni.

Atis Auzāns ir astoņus gadus vecāks par brāli Jāni; viņu daudzi iepazinuši kā vienu no grupas Baltie lāči dalībniekiem. Mūzikas valdzinājumam padevies arī Jānis, kurš kopā ar brāli dziedāja TV3 šova Koru kari Daugavpils Oranžajā korī, un plūca uzvaras laurus.

 "Mūsu ikdiena ir saistīta ar skaņu un mūziku. Arī pirms vairākiem gadiem kopēji izveidotais uzņēmums Sound Systems strādā šajos virzienos.

Vasaras sezonā esam pabijuši teju visos Latvijas novados, kur tiek apskaņoti dažādi kultūras pasākumi, kā arī aktīvi strādājam uz vietas mūsu ierakstu studijā. Rudens un ziemas sezonā veicam skaņas instalācijas darbus, kā arī producējam un piedalāmies dažādos muzikālos projektos," par savu ikdienu stāsta brāļi Auzāni.

Jau ziņots, ka pagājušā gada Dziedošo ģimeņu sezonā uzvarēja Puncuļu ģimene no Rēzeknes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!