Ceturtdienas, 29.novembra, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodots kārtējais šova Gandrīz ideālas vakariņas raidījums, kurā šīs nedēļas raibā kompānija – blogeri Deniss un Sanita, friziere Kristīne un producents Oskars – devās ciemos pie multimākslinieka Frīda (attēlā).

Viesus Frīdis uzņēma savā Mārupes namā, bet galdā multimākslinieks cēla vienkāršus, bet sātīgus ēdienus - uzkodu Kanibāls jeb svaiga liellopu gaļas tartaru, kas dažus viesus šokēja, pamatēdienā galdā cēla rīsus ar jēra gaļu, bet desertā viņš pasniedza saldējumu ar medu un zemeņu mērci, kuru Frīdis bija nodēvējis par nepiepildīto bērnības sapni.

Pirms došanās ciemos Deniss, kurš iemantojis kritiskākā šīs nedēļas dalībnieka titulu, bija pārliecināts, ka, uzņemot viesus, Frīdis noteikti būs parūpējies arī par krietnu devu alkohola, kas ne mazāk svarīgi esot arī frizierei Kristīnei.

Jau no pirmā šīs nedēļas raidījuma starp Denisu un Frīdi jūtama zināma spriedze, un arī ceturtdienas sērijā abi nevairījās raksturot viens otru.

"Man viņš īstenībā patīk. Viņš ir amizants, un man nav garlaicīgi. Es neteiktu, ka ar viņu būtu ļoti patīkami, bet tā pieredze ir interesanta," vērtēja blogeris, bet Frīdis atzina, ka Deniss ir "īpatnējs un savāds".

Vakariņu laikā viesi čaloja, bet pēkšņi visu uzmanības centrā nonāca Denisa kepons, no kuras viņš nešķīrās arī maltītes laikā. 

Par pārējo viesu pārmetumiem gan Deniss neapmulsa un pamatoti norādīja, ka etiķetes noteikumi mūsdienās ir mainījušies un tagad cepurē sēdēt pie galda vairs neskaitās nepieklājīgi.

Tiesa, friziere Kristīne to saprast nespēja, norādot, ka vecmāmiņa un māte viņai mācījušas citas vērtības. Deniss atbildi parādā nepalika un kritizēja Kristīni, ka viņa pati neuzvedas atbilstoši savam trīs bērnu mātes statusam, jo nekontrolējami dzer un ēd ar rokām, tomēr cepuri noņēma. 

Viesi atzinīgi novērtēja Frīda vakaru, kurā kā izklaide bija sarūpēta karaokes dziedāšana, bet vislielāko pārsteigumu sagādāja modes blogeris Deniss, kurš, neraugoties uz saspīlētajām attiecībām ar rokeri visas nedēļas garumā, vakaru pie viņa novērtēja ar desmit ballēm.

"Man viss patika - tas bija sirsnīgi un ļoti garšīgi. Viss bija pēc manas gaumes," savu augsto vērtējumu pamatoja Deniss, kurš gan lielākai daļai Frīda likto dziesmu nezināja vārdus, jo namatēvs bija izvēlējies latviešu rokmūzikas klasiku, kas modes blogerim ir sveša.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!