Foto: Publicitātes foto

Svētdienas, 9. decembra, vakarā TV3 skatītāju vērtējumam tika nodota pašmāju detektīvseriāla Ēnu spēles pēdējā sērija, kurā pievilcīgais privātdetektīvu duets – Gabriela un Roberts – izmeklēja īpaši asiņainu slaktiņu.

Pēdējā sērijā ar daudznozīmīgo nosaukumu Aizliegtais auglis Ilzes Ķuzules-Skrastiņas un Aināra Ančevska atveidotajiem varoņiem ieplānota brīvdiena, jo abi dodas uz sava iemīļotā kolēģa Rūķīša māsas kāzām.

Tiesa, gaidītās atpūtas vietā abiem analītiskajiem prātiem nākas ķerties pie darba - kāzu laikā tiek noslepkavota līgavas draudzene Laila. Sērijas gaitā top skaidrs, ka nogalināt jauno sievieti daudziem bijis iemesls, un Gabijai ar Robertu līdz policijas atbraukšanai jāatrod īstais vaininieks.

Tie, kuri ar nepacietību un satrauktām sirsniņām gaidīja, ka abi galvenie varoņi - Gabija un Roberts - seriāla noslēgumā vienosies kaislīgā skūpstā, gan piedzīvoja vilšanos.

Pēdējās sērijas beigu kadros abi priekšnieki kopā ar izdarīgo Rūķīti sprieda par to, ka beidzot derētu atpūsties, bet atskanēja telefona zvans, pēc kura trijotnei bija jādodas izmeklēt jauns noziegums, un fināla ainā Gabija kopā ar abiem vīriešiem devās tumšo krūmu virzienā.

Tiesa, seriāla veidotāji Ēnu spēļu cienītājus noslēguma sērijā iepriecināja ar kādu pikantu ainu - Gabija detektīvu birojā gāja dušā, bet pēc dušošanās viņa uz īsu brīdi kadrā pavīdēja, piesegusies vien ar dvielīti.

"Man ir liels gandarījums, ka paralēli seriāla UgunsGrēka veidošanai, varējām sevi pārbaudīt citā žanrā, kas latviešu versijā šobrīd neeksistē. Pēdējā sērija pierāda, ka esam kvalitātē auguši. Ir teiciens, ka pirmie kucēni ir jāslīcina, bet uz šo darbu šo teicienu negribētu attiecināt," pēc 11. sērijas demonstrēšanas atzina seriāla režisore Inta Gorodecka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!