Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 23. novembrī, noslēdzās skatītāju iemīļotais unikālais iepazīšanās šovs Saimnieks meklē sievu, kurā Baibas Sipenieces-Gavares (attēlā) vadībā pieci saimnieki mēģināja atrast savas liktenīgās sievietes.

Šova norise vērtējama kā izdevusies, jo Saimnieks meklē sievu noslēdzošajā raidījumā tapa zināms - trīs no pieciem saimniekiem savas šovā atrastās līgaviņas ir bildinājuši.

Pēdējā raidījumā kļuva skaidrs, ka dabas bērns Kaspars tiešām ir atradis savu īsto meiteni - viņš un Gunita paguvuši saderināties un uzsākt kopdzīvi. Turklāt Kaspars Gunitu aicinājis dzīvot nevis vecāku mājā, bet gan savā otrā īpašumā, kur tagad veicams remonts.

Tāpat tapa zināms, ka abus jauniešus kopā savedis kāds augstāks spēks - Gunita pastāstīja, ka pirms puisi ieraudzījusi televīzijas ekrānā, viņa to pirms tam jau redzējusi vīzijā, kas arī viņu pamudinājis rakstīt vēstuli uz šovu.

Vasarā gaidāmas kāzas arī otram laimīgajam pārim - Maritai un Salacgrīvas puses Sandim. Bildinājums noticis pavisam romantiskos apstākļos - vīrietis savai iecerētajai jautājumu par kāzām uzdevis gaisa balonā, kā arī devies pie meitenes vecākiem Alūksnē, lai lūgtu meitas roku.

Vienu no lielākajiem šova pārsteigumiem sagādājis Nītaures puses Sandis - viņš savu līgavu bildināja brīdī, kad pie viņa viesojās šova filmēšanas grupa. Un Sanda līgava nav ne Vendija, kuru viņš veda ceļojumā, ne arī iespaidīgā blondīne Karīna, kura, neskatoties uz visiem viņas izgājieniem, Sandim patika.

Izrādās Sandi pēc ceļojuma, kurā viņš saprata, ka ar Vendiju nav kopīgs ceļš ejams, mierinājusi Kristīne, kuru Sandis aizsūtīja mājās jau pašā sākumā. Tagad Kristīne jau saimnieko Sanda mājās un ievedusi tur apbrīnojamu kārtību.

Arī Salas novada saimnieks Egīls nav palicis viens. Izrādās Egīls iepazinies ar kādu sievieti vārdā Guna vēl pirms šova. Viņš gribējis sievieti pierunāt uzrakstīt viņam vēstuli, bet sieviete nav piekritusi. Egīls tomēr šovā piedalījies, bet pēc neveiksmēm ar savām līgaviņām tagad ir kopā ar Gunu.

Vienīgi Almantu vēl var dēvēt par brīvu vīrieti - viņi ar Linetu esot palikuši draugi, kuri viens pie otra ciemojas, taču dziļākas jūtas starp abiem neesot uzplaukušas.

Galerijā: pieci šova drosminieki un 25 līgavas, no kurām viņiem bija jāizvēlas īstās un vienīgās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!