Foto: Publicitātes foto

Piektdienas, 2. novembra, vakarā skatītāju vērtējumam tika nodota kārtējā šova Saimnieks meklē sievu sērija, kurā šoreiz risinājās īpaši spraigi notikumi – lai gan saskaņā ar scenāriju izvēle jāizdara stiprā dzimuma pārstāvjiem, šajā sērijā divas no līgavām šos noteikumus mainīja.

Jau iepriekšējās sērijās Jēkabpils puses saimnieka Egīla (attēlā) potenciālās līgavas bija paudušas viedokli, ka situācija saimniecībā rada vēlmi doties prom, bet šajā raidījumā, kurā Egīlam bija jāizdara sava izvēlē, notika kas negaidīts - meitenes sadumpojās un Egīls palika bešā.

Inga, kuru līdz šim Egīls nebija laidis mājup, uzskatīdams, ka meitenes vēlme doties prom ir tikai kaprīze, un Laura, kura sapratusi, ka saimniekam vairāk patīk Inga, vienojās, ka pamet šovu, un abas arī aizgāja no saimniecības, nesagaidot viņa izvēli.

Kamēr Egīls palicis bez līgaviņām, savu izvēli paguvis izdarīt Kamparkalna Almants - viņa saimniecībā bija palikušas Lineta un Vineta, un, lai gan abas gan raksturā, gan izskatā ir līdzīgas, Almanta izvēle krita par labu rīdziniecei Linetai, kuru nu vīrietis vedīs romantiskā ceļojumā.

Šajā raidījumā arī radās iespaids, ka savu izvēli izdarījis Salacgrīvas pusē saimniekojošais Sandis Birkenbergs - pēc romantiska nakts randiņa nēģu tacī viņa un Maritas savstarpējās simpātijas vairs nebija noslēpjamas, bet to, kuru no līgavām izvēlēsies Sandis, varēs uzzināt nākamo nedēļu.

Tāpat nākamajā raidījumā varēs uzzināt, kuru no divām palikušajām līgaviņām izvēlēsies Nītaures puses Sandis un Kaspars, bet šova vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare dosies pie Egīla, lai noskaidrotu, kāpēc viņš palicis viens un kā viņam tagad rīkoties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!