Foto: Publicitātes foto

Ceturtdienas, 29. novembra, vakarā LTV skatītājiem bija iespēja sekot līdzi spraigajiem notikumiem realitātes šovā Lauku sēta 2 - cīņu par traktoru turpina vairs tikai pieci cilvēki, un situācija lauku saimniecībā kļūst arvien saspringtāka.

Jau raidījuma sākumā atklājās, ka šovā turpinās sabotāžas - Jānim, kuram šonedēļ uzticēti kūts darbi, kāds bija sagrozījis pulksteni, un šī iemesla dēļ strādnieks savu uzdevumu pildīšanu bija nokavējis, par ko saimnieks dusmojās.

Jānis vēlāk veica izmeklēšanu, tincinot savus cīņubiedrus, bet neviens no atlikušajiem traktora kārotājiem ļaunajā darbā neatzinās, pieļaujot, ka pulkstenis gluži vienkārši pats sabojājies un Jānim nav paveicies.  

Protams, arī pārējie šova dalībnieki tika likta pie darba - strādniekiem bija jāsakrauj siens zārdos un jāuzliek nojumes jumts. Otrais darbiņš dalībniekiem radīja apjukumu, jo neviens no darbos iesaistītajiem šīfera jumtu nebija licis, bet Daiga kā darba vadītāja radīja tikai papildus stresu, dzenājot un lamājot kolēģus.

Kad Māris saprata, ka Daiga kā brigadiere nekam neder, viņš uzņēmās šefību un jumta klāšanas darbus paveica gandrīz viens pats, un saimnieks paveikto beigās novērtēja pat ļoti atzinīgi.

Lauku sētas grēkāža statusu šajā raidījumā bija izpelnījusies nedēļas pavāre Lidija (attēlā) - pārējos dalībniekus mulsināja tas, ka viņa ieguvusi īpašu saimnieka labvēlību, un pārmeta dāmai pielīšanu, lai nodrošinātu imunitātes iegūšanu.

Kā īpašs pienākums Lauku sētas vīriem tika uzticēta gurķu marinēšana - šajā pārbaudījumā uzvarēja Jānis, kurš pirms gurķu-sīpolu salātu šķērēšanas un pildīšanas burkās bija atcerējies, ka tās jāizmazgā.

Kad visi darbi bija izdarīti, saimnieku pāris izvēlējās nedēļas tīkamāko un slinkāko strādnieku - čaklākā strādnieka titulu nopelnīja Māris, kas viņu patīkami pārsteidza, bet par nedēļas sliņķi atzina Gunitu.

Iekšējā balsojumā dalībnieki lēma, ka uz mājām būtu jāsūta Lidija, bet roku laušanās sacensībās uzvaru guva Gunita, kura gan zaudēja tikai tāpēc, ka pretiniece divas reizes atrāva roku no galda.  

Pēc šīs izbalsošanas un Lidijas došanās prom citas šova dāmas neslēpa, ka emocionālā spriedze, tuvojoties šova beigām, tikai pieaug, un, jo mazāk dalībnieku paliek, jo situācija kļūst saspringtāka, bet to, pie kā noved dalībnieku uzvilktie nervi, varēs pārliecināties jau nākamajā šova sērijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!