Foto: F64

Pavārs Mārtiņš Sirmais (attēlā) aizvadītajā nedēļā uzfilmēja pēdējo optimistu šova Sirmā ēdienkaratē raidījumu, bet jau rudenī viņš pie LNT skatītājiem atgriezīsies ar vēl iespaidīgāku un vērienīgāku šovu, kas reizē ir paša pavāra sena sapņa piepildījums.

"Reitingi ir pierādījuši, ka skatītāji Sirmo mīl, tāpēc rudens sezonā LNT piedāvās vēl lielāku, iespaidīgāku un aizraujošāku raidījumu ar Sirmā piedalīšanos, kas pie tam būs skatāms vēl labākā laikā," portālam Mango atklāj LNT pārstāve Inguna Sermole.

"Arī jaunais šovs būs saistīts ar pavārmākslu - mēs meklēsim ēdienu saknes. Arī mums pašiem būs interesanti izpētīt, kā radušās daudzas tagad tik zināmas ēdamlietas. Ceļosim uz ārzemēm, lai ieviestu skaidrību par produktu izcelšanos un ievestu mūsu supervalstī tikai vislabāko," jaunā šova ideju Mango skaidro raidījuma Sirmā ēdienkaratē producente Ilze Lasmane, kura darbosies arī jaunajā projektā.

Ideju par jaunu, dziļāku un pētnieciskāku raidījumu Sirmais lolojis jau labu laiku, un, lai arī jaunais šovs būs saistīts ar citu valstu apceļošanu, tas veidots ar lielu mīlestību pret tēvzemi.

"Mārtiņš daudz ceļo, un visur, kur viņš aizbrauc, par viņa galveno izpētes objektu kļūst ēdiens. Viņam jau ilgu laiku bija šī ideja - parādīt visu, ko uzzinājis ārzemēs, arī citiem cilvēkiem Latvijā, kuriem varbūt nav iespējas ceļot. Raidījumu varētu salīdzināt ar Sprīdīša stāstu - Mārtiņš dosies uz ārzemēm, lai atgriežoties ar jaunu degsmi mīlētu Latviju un piedāvātu tai labāko no citām valstīm," stāsta Lasmane.

Jaunā raidījuma veidotājus nebiedē tas, ka jaunu šovu skatītāji varētu uzņemt ne tik labi kā jau iemīļoto Sirmā ēdienkaratē.  "Mums nav bail riskēt, jo zinām, kāpēc to darām! Ar šo projektu gribam izdarīt labu darbu latviešu labā, atvērt jaunus apvāršņus, tāpēc satraukums par reitingiem mums pašlaik nav aktuāls. Katrā ziņā - Mārtiņš un ēdiens paliks. Par to skatītāji var neuztraukties," atklāj producente.

Sirmais ar komandu jau sācis strādāt pie jaunā projekta izveides, un jau tagad pašiem esot ļoti interesanti, tā ka arī skatītāji rudenī varot gaidīt patiesi aizraujošu šovu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!